Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGovern (πρώην CIA): Ο Biden χρειάζεται Ισραήλ και Ουκρανία για να μην καταλήξει στη φυλακή - Ο βρώμικος ρόλος του Blinken

McGovern (πρώην CIA): Ο Biden χρειάζεται Ισραήλ και Ουκρανία για να μην καταλήξει στη φυλακή - Ο βρώμικος ρόλος του Blinken
Ο πρώην αναλυτής της CIA εξηγεί γιατί είναι απαραίτητοι στον Biden οι πόλεμοι της Ουκρανίας και της Γάζας
Σχετικά Άρθρα
Τη δική του εκτίμηση για την αιματηρή επεκτατική πολιτική, που ακολουθεί αμερικανική διοίκηση από τον πρόεδρο Joe Biden, δίνει πρώην αναλυτής της CIA και συνιδρυτής της οργάνωσης, Veteran Intelligence Professionals for Sanity, Ray McGovern.
Όπως σημειώνει στο Sputnik, ο Biden αποφάσισε την ενεργό συμμετοχή των ΗΠΑ στον πόλεμο αντιπροσώπων στην Ουκρανία και τη σύγκρουση στη Γάζα για να αποσπάσει την προσοχή του αμερικανικού κοινού από τα νομικά του σκάνδαλα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Biden παρά τις αντιδράσεις των μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων προσπαθεί να περάσει ένα τεράστιο πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία, ενώ την ίδια στιγμή ο Λευκός Οίκος αντιδράς στις προσπάθειες επιβολής κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα εν μέσω φρικτών απωλειών αμάχων.

Γιατί από …μετριοπαθής έγινε γεράκι ο Biden

Ενώ το μέλος της ομάδας του, ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan είναι γνωστοί ως «γεράκια» ο Biden θεωρούνταν από καιρό μετριοπαθής και υποτίθεται ότι εξελέγη για να τερματίσει «για πάντα τους πολέμους».
Τώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει κανένα ενδοιασμό σχετικά με το να ρίχνουμε περισσότερη βενζίνη στις φλόγες των συγκρούσεων στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
«Τι κρύβεται πίσω από τη ριζοσπαστικοποίηση του Joe; Ο Biden έχει προσωπική συμμετοχή σε αυτό.
Τι εννοώ; Εάν ο Biden χάσει στην Ουκρανία, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί τους επόμενους δύο μήνες είναι προφανές σε όλους, θα είναι αδύνατο να το κρύψουν. Εάν χάσει στην Ουκρανία, θα φοβάται ότι θα χάσει τις εκλογές και οι φόβοι του θα είναι βάσιμοι. Και αν χάσει τις εκλογές φοβάται ότι θα καταλήξει στη φυλακή», είπε ο McGovern.

Ακλόνητα στοιχεία σε βάρος των Biden - Το laptop από την κόλαση

Εάν επιστρέψει ο Trump στην εξουσία το 2024 ή κάποιος άλλος Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος είναι σίγουρο ότι με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία θα ασκηθούν ποινικές διώξεις τόσο στον Biden όσο και στον γιο του Hunter.
«Τα στοιχεία δείχνουν ότι και οι δύο έχουν δωροδοκηθεί», τόνισε ο πρώην αναλυτής της CIA.
Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Biden εδώ και καιρό ενώ τώρα υποστηρίζουν πώς έχον στοιχεία και για την ανάμειξη και των δύο σε υποθέσεις δωροδοκίας.
Σύμφωνα με αυτά, η οικογένεια Biden «πουλάει» εδώ και καιρό την «επιρροή» του Joe Biden, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι πάντοτε κατείχε κορυφαίες θέσεις τόσο στο Κογκρέσο όσο και στον Λευκό Οίκο.
Τον Οκτώβριο του 2020, η New York Post δημοσίευσε συνταρακτικά στοιχεία για το λεγόμενο «laptop από την κόλαση», το οποίο πιθανώς περιείχε καταδικαστικά στοιχεία για τον τότε υποψήφιο για την προεδρία Joe Biden και τον γιο του.

Ο βρώμικος ρόλος του Blinken

Ωστόσο, η ομάδα Biden έκανε ό,τι μπορούσε για να κρύψει το θέμα κάτω από το χαλί.
«Πράγματι, ο Blinken έπαιξε βασικό ρόλο στο να διασφαλιστεί ότι ο Biden θα κέρδισε τις εκλογές το 2020. Τι έκανε;
Οι περισσότεροι δεν το θυμούνται αυτό, αλλά όταν ο φορητός υπολογιστής του Hunter Biden βρέθηκε και δόθηκε στο FBI, αυτό ήταν μία μεγάλη πρόκληση.
Λοιπόν, τι θα έκαναν πριν τις εκλογές; Τα στοιχεία έδειχναν ότι όχι μόνο ο Hunter συμμετείχε σε άσεμνες δραστηριότητες, αλλά λάμβανε δωροδοκίες με βιτρίνα τον πατέρα του και την επιρροή του.
Τι έκαναν λοιπόν οι Δημοκρατικοί. Ο Blinken τηλεφώνησε στον φίλο του Mikey Morrell που ήταν τότε αρχηγός της CIA και του είπε: "Γεια σου, Mikey, μπορείς να συγκεντρώσεις περίπου 50 πρώην διευθυντές της CIA και άλλα μεγάλα χρηματικά ποσά; Πόσοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι πληροφοριών υπάρχουν; Το μόνο που χρειάζεται να πεις είναι ότι ο φορητός υπολογιστής του Hunter φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μια επιχείρηση παραπληροφόρησης των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών», αποκαλύπτει ο McGovern.

Φοβούνται τη φυλακή

Μετά τη συγκάλυψη της ιστορίας του φορητού υπολογιστή από 51 απόστρατους ανώτατους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών, ο Joe Biden κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές.
Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το FBI γνώριζε πώς τα στοιχεία στον φορητή υπολογιστή του Hunter ήταν πραγματικά, πριν σβηστούν.
Σύμφωνα με τον McGovern, ο Joe Biden και σχεδόν όλοι οι στενοί του συνεργάτες ανησυχούν ότι θα λογοδοτήσουν εάν χάσουν την εξουσία, επομένως είναι πρόθυμοι να εμπλακούν σε επικίνδυνες στρατιωτικές περιπέτειες για να το αποφύγουν και να διατηρήσουν τις θέσεις τους.
«Ήταν παράνομο αυτό που έκανε ο Blinken με τους φίλους του στις υπηρεσίες πληροφοριών; Ναι, είναι παράνομο. Φοβάται ότι θα λογοδοτήσει γι' αυτό; Φοβάται μήπως του λείψει αυτό το αίσθημα ατιμωρησίας εάν χάσει ο Biden; Ναι, φοβάται», υπογραμμίζει ο πρώην αναλυτής της CIA.
O McGovern αναφέρεται και στον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Biden, Jake Sullivan ο οποίος μέσω βιβλίων ενέπλεξε τη Ρωσία σε δήθεν ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
«Έχουμε ένα φορητό υπολογιστή. Αυτοί οι 51 αξιωματούχοι πληροφοριών δεν ρώτησαν ποτέ το FBI τι υπήρχε μέσα του; Εννοώ, είχατε αυτό το laptop μήνες πριν. Άρα είστε αρκετά στραβοί για να μη δείτε τα στοιχεία και θα πρέπει να καταλήξετε σε κάποια φυλακή!
Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι έχουν προσωπικό συμφέρον να αποφύγουν τις διώξεις. Αν χάσουν στην Ουκρανία και ηττηθούν στις εκλογές, θα είναι ένα πολύ επικίνδυνο είδος προοπτικής.
Πρόκειται για σημαντικό προσωπικό διακύβευμα για ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τις πολιτικές επιλογές και τις αποφάσεις σχετικά με το αν θα χρησιμοποιηθεί στρατιωτική βία σε τελική ανάλυση», καταλήγει ο McGovern.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης