Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι χτύπησαν και διέλυσαν τη διοίκηση της 72ης ουκρανικής ταξιαρχίας στο Donetsk

Οι Ρώσοι χτύπησαν και διέλυσαν τη διοίκηση της 72ης ουκρανικής ταξιαρχίας στο Donetsk
Ρωσικά αεροσκάφη, drones, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό των ρωσικών ομάδων δυνάμεων έπληξαν ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό υλικό της Ουκρανίας σε 132 περιοχές
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τη θέση διοίκησης του ουκρανικού στρατού στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk (DPR) και μια δεξαμενή καυσίμων στην περιοχή Nikolayev στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, μετέδωσε το Tass επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Κοντά στον οικισμό Konstantinovka στην περιοχή Nikolayev, μια δεξαμενή καυσίμων του 81ου κέντρου εφοδιασμού του ουκρανικού στρατού καταστράφηκε.
Κοντά στον οικισμό Antonovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk μια θέση διοίκησης της 72ης ταξιαρχίας αεροπορίας στρατού των Ουκρανών καταστράφηκε» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Κατά το τελευταίο 24ωρο, ρωσικά αεροσκάφη, drones, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό των ρωσικών ομάδων δυνάμεων έπληξαν ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό υλικό της Ουκρανίας σε 132 περιοχές, διευκρίνισε το ρωσικό υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης