Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πλήγμα για Ουκρανούς: Σκοτώθηκε ο καλύτερος τους οδηγός τανκ

Πλήγμα για Ουκρανούς: Σκοτώθηκε ο καλύτερος τους οδηγός τανκ
Υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από μάχες στο χωριό Sokolovka, στη Zaporizhia
Τον καλύτερο οδηγό τανκ έχασε ο ουκρανικός στρατός όπως ανακοίνωσαν στα social media Ουκρανοί αξιωματούχοι της επαρχίας Vinnytsia.
Ο Maxim Vladimirovich Gatsanyuk υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από μάχες κοντά στο χωριό Sokolovka, στην περιοχή της Zaporizhia.
«Ο συμπατριώτης μας Maxim Vladimirovich Gatsanyuk, γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 1984, με καταγωγή από το χωριό Gopchitsa, κάτοικος Κιέβου, πέθανε στις 8 Νοεμβρίου 2023 στο χωριό Sokolovka, στην περιοχή Zaporozhia, καθώς υπέκυψε σε τραύματα κατόπιν πολεμικών αποστολών» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι ο Gatsanyuk, ο οποίος επιστρατεύτηκε τον Ιούνιο του 2022 και ήταν οδηγός μιας μηχανοκίνητης μονάδας, ήταν ο καλύτερος οδηγός τανκ που διέθετε στις τάξεις του ο ουκρανικός στρατός.
Μάλιστα ο Gatsanyuk είχε εμφανιστεί πολλές φορές και στην ουκρανική τηλεόραση, υποστηρίζοντας πως η Ουκρανία δεν έχει καμία άλλη επιλογή πέρα από τη νίκη.
Μέχρι στιγμής, η ουκρανική αντεπίθεση έχει αποτύχει πλήρως, καθώς δεν έχει καταφέρει καμία σημαντική στρατιωτική επιτυχία στο πεδίο της μάχης.

www.bankingnes.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης