Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρεις χιλιάδες Τσετσένοι μαχητές είναι έτοιμοι να πάνε στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, είπε ο Kadyrov

Τρεις χιλιάδες Τσετσένοι μαχητές είναι έτοιμοι να πάνε στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, είπε ο Kadyrov
Ο Ramzan Kadyrov είπε ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους μαχητές έχουν συμμετάσχει στην ειδική στράτιωτική επιχείρηση και καθένας από αυτούς είχε εκπαιδευτεί από τους καλύτερους εκπαιδευτές στο Ρωσικό Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων.
Τρεις χιλιάδες Τσετσένοι μαχητές από νέες μονάδες της Ρωσικής Εθνοφρουράς είναι έτοιμοι να πάνε στη ζώνη ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της δημοκρατίας Ramzan Kadyrov.
«Οι μαχητές είναι ήδη έτοιμοι να πάνε στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας για να αντιμετωπίσουν την επιθετικότητα των ναζί και του ΝΑΤΟ.
Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή μαχητική τους εκπαίδευση, τον εξοπλισμό, το ισχυρό και άθραυστο κίνητρό τους, τα παιδιά είναι σε θέση να εκτελέσουν κάθε διαταγή οποιασδήποτε πολυπλοκότητας» έγραψε στο κανάλι Telegram.
Όπως διευκρινίστηκε, μιλάμε για τα συντάγματα Ahmat-Ρωσίας και Ahmat-Τσετσενία, καθώς και για τα τάγματα που ονομάζονται από τον Σεΐχη Mansur και τον Baysangur Benoevsky.
Σύμφωνα με τον Kadyrov, για την επίλυση των καθηκόντων που έθεσε ο Ανώτατος Γενικός Διοικητής, η δημοκρατία δεν θα αφιερώσει καμία προσπάθεια ή πόρους• τη θέση του μοιράζονται άλλοι τρεις χιλιάδες στρατιώτες αυτών των μονάδων.
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας σημείωσε ότι ήταν προσωπικά πεπεισμένος για αυτό κατά τον σχηματισμό προσωπικού νέων συνταγμάτων και ταγμάτων.
Ο Kadyrov είπε επίσης ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους μαχητές έχουν μετάσχει στην ειδική στράτιωτική επιχείρηση και καθένας από αυτούς έχει εκπαιδευτεί από τους καλύτερους εκπαιδευτές στο Ρωσικό Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης