Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Η Ουκρανία δεν κατανοεί πόσο ασταθής είναι η περαιτέρω χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ

New York Times: Η Ουκρανία δεν κατανοεί πόσο ασταθής είναι η περαιτέρω χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ
Oι Ουκρανοί στρατηγοί και ανώτεροι πολιτικοί αξιωματούχοι έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το τι θα προσφέρουν οι ΗΠΑ
Πολλοί Ουκρανοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι δεν καταλαβαίνουν πόσο ασταθής είναι η περαιτέρω χρηματοδότηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες για προμήθειες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, γράφουν οι New York Times, επικαλούμενοι Αμερικανούς αξιωματούχους.
Πολλοί Ουκρανοί δεν συνειδητοποιούν πόσο επισφαλής είναι η συνεχιζόμενη χρηματοδότηση των ΗΠΑ για τον πόλεμο, δήλωσαν αμερικανοί αξιωματούχοι.
Αυτοί οι Ουκρανοί στρατηγοί και ανώτεροι πολιτικοί αξιωματούχοι έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το τι θα προσφέρουν οι ΗΠΑ. Ζητούν εκατομμύρια, για παράδειγμα, βλήματα πυροβολικού από δυτικά αποθέματα που δεν υπάρχουν», αναφέρουν οι New York Times.
Οι New York Time ισχυρίζονται επίσης ότι η ουκρανική πλευρά θέλει να πετύχει «συμβολικές νίκες» βασιζόμενη σε επιθέσεις σε ρωσικές υποδομές.
Ο πρόεδρος Biden το φθινόπωρο ζήτησε περίπου 106 δισεκατομμύρια δολάρια για βοήθεια προς την Ουκρανία και το Ισραήλ, καθώς και για ενέργειες στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, αλλά δεν έλαβε ξεκάθαρη υποστήριξη στο Κογκρέσο.
Την ίδια στιγμή, οι Ρεπουμπλικάνοι δήλωσαν ότι δεν θα υποστηρίξουν τη διάθεση κεφαλαίων στο καθεστώς του Κιέβου έως ότου ο Λευκός Οίκος αλλάξει τις προσεγγίσεις του για την προστασία των συνόρων των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης