Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Οι IDF ερευνούν βίντεο που δείχνει στρατιώτες να ποδοπατούν Παλαιστίνιο εργαζόμενο σε βενζινάδικο

Ισραήλ: Οι IDF ερευνούν βίντεο που δείχνει στρατιώτες να ποδοπατούν Παλαιστίνιο εργαζόμενο σε βενζινάδικο
Τα πλάνα κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Σχετικά Άρθρα
Πλάνα που δείχνουν στρατιώτες των IDF να κλωτσούν και να πατούν έναν Παλαιστίνιο εργαζόμενο σε πρατήριο καυσίμων κοντά στη Χεβρώνα, κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας στην έναρξη έρευνας από τον στρατό του Ισραήλ.
Στα πλάνα φαίνεται ένας Ισραηλινός στρατιώτης να παρακολουθεί συνάδελφό του ο οποίος διατάζει έναν Παλαιστίνιο που βρίσκεται στον καταυλισμό προσφύγων Fawwar να ξαπλώσει μπρούμυτα στο έδαφος. Έπειτα, ο στρατιώτης κλωτσάει τον Παλαιστίνιο αρκετές φορές προκειμένου να τον κάνει να ανοίξει τα πόδια και τα χέρια του.
Ο στρατιώτης συνεχίζει να κοιτάει προς την κάμερα ασφαλείας και να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο. Ένας άλλος στρατιώτης εμφανίζεται, να πατάει πάνω στην πλάτη του Παλαιστίνιου για να περάσει από πάνω του. Οι IDF σχολιάζοντας το περιστατικό αναφέρουν ότι «η συμπεριφορά των στρατιωτών στο βίντεο είναι πολύ προβληματική και δεν συνάδει με τις αξίες των IDF».
«Το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση, μετά το πέρας της οποίας θα ληφθεί απόφαση σχετικά με το πώς θα αντιμετωπιστούν οι εμπλεκόμενοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης