Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνδυαστικό χτύπημα των Ρώσων με αεροπορία και πυροβολικό σε ουκρανικές θέσεις στο νότιο Donetsk

Συνδυαστικό χτύπημα των Ρώσων με αεροπορία και πυροβολικό σε ουκρανικές θέσεις στο νότιο Donetsk
Επιδρομές από βομβαρδιστικά αεροσκάφη και πυροβολικό έπληξαν θέσεις προσωρινής ανάπτυξης, οχυρά και τοποθεσίες ανθρώπινου δυναμικού της 79ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου της Ουκρανίας
Η αεροπορία και το πυροβολικό της ρωσικής ομάδας μάχης Ανατολή χτύπησαν τέσσερις θέσεις του ουκρανικών και παρεμπόδισαν τρεις απόπειρες περιστροφής των ουκρανικών δυνάμεων νότια του Donetsk, μετέδωσε το Tass επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές.
«Επιδρομές από βομβαρδιστικά αεροσκάφη και πυροβολικό έπληξαν θέσεις προσωρινής ανάπτυξης, οχυρά και τοποθεσίες ανθρώπινου δυναμικού της 79ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου της Ουκρανίας στις περιοχές Novomikhailovka, Konstantinovka και Priyutnoye.
Καταστράφηκαν τέσσερις χώροι προσωρινής ανάπτυξης και τρεις απόπειρες των ουκρανικών δυνάμεων στο Novomivo και βόρεια της Vladimirovka ανατράπηκαν», ανέφερε.
Δύο αυτοκινούμενα πυροβολικά Paladin και ένα αυτοπροωθούμενο πυροβολικό Akatsiya καταστράφηκαν από drones Lancet στις περιοχές του κρατικού αγροκτήματος Oktyabr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης