Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sky News: Η Ρωσία θα καταλάβει Οδησσό και τα παραθαλάσσια Ουκρανικά εδάφη το 2024 – Ο πόλεμος δεν θα τελειώσει

Sky News: Η Ρωσία θα καταλάβει Οδησσό και τα παραθαλάσσια Ουκρανικά εδάφη το 2024 – Ο πόλεμος δεν θα τελειώσει
H σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα τελειώσει το 2024 λέει το βρετανικό Sky News
Η Ρωσία το 2024 μπορεί να προχωρήσει στην επίθεση, να πάρει την Οδησσό και ολόκληρη την ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Ουκρανίας, αυτό αναφέρεται στην πρόβλεψη του βρετανικού τηλεοπτικού καναλιού Sky News.
Σύμφωνα με το Sky News, σημάδια κόπωσης της Δύσης από την ουκρανική σύγκρουση θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον Ρώσο πρόεδρο Putin να διατάξει επίθεση.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin αποκάλεσε πρόσφατα την Οδησσό «ρωσική πόλη», η οποία μπορεί να σηματοδοτεί μακροπρόθεσμα σχέδια για τον έλεγχο ολόκληρης της ακτής της Μαύρης Θάλασσας, τα οποία είναι επί του παρόντος εξαιρετικά φιλόδοξα, αλλά ο χρόνος φαίνεται να είναι στο πλευρό του Putin», προειδοποιεί το Sky News.
Σύμφωνα με το Sky News, τα drones και τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου θα συνεχίσουν να είναι καθοριστικά στη σύγκρουση.
Η ρωσική βιομηχανία προηγείται σε αυτή την πτυχή, ενώ η Ουκρανία χρειάζεται μια τεχνολογική ανακάλυψη και αδιάλειπτη υποστήριξη από τη Δύση, αναφέρει το Sky News.
Με βάση ένα βασικό σενάριο, το Sky News προβλέπει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα τελειώσει το 2024.
Ο γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Valery Zaluzhny, ανακοίνωσε έντονη έλλειψη στρατιωτών και ως εκ τούτου κάλεσε τους βουλευτές – σημειολογικά - του Verkhovna Rada να πάνε στο μέτωπο...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης