Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: «Οι πύλες της κόλασης έχουν ανοίξει» - Κάτι τρομάζει πολύ τον Ουκρανικό στρατό

New York Times: «Οι πύλες της κόλασης έχουν ανοίξει» - Κάτι τρομάζει πολύ τον Ουκρανικό στρατό
Οι Ρώσοι ρίχνουν 8 βόμβες ολίσθησης κάθε ώρα
Οι ρωσικές βόμβες ολίσθησης και τα drones προκαλούν μεγάλες απώλειες στον ουκρανικό στρατό, αναφέρουν μαχητές της Ουκρανικής Εθνοφρουράς σε συνέντευξή τους στην αμερικανική εφημερίδα New York Times.
Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι ακόμη και στρατιώτες που είναι συνηθισμένοι στους συνεχείς βομβαρδισμούς ανησυχούν για τις ισχυρές βόμβες.
Οι Ρώσοι ρίχνουν 8 βόμβες ολίσθησης κάθε ώρα.
Ακούγεται σαν να πετάει ένα τζετ αεροπλάνο κατά πάνω μας, σαν να έχουν ανοίξει οι πύλες της κόλασης» τόνισε αξιωματικός της 14ης ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς.
Σύμφωνα με τους New York Times, ρωσικά πυρομαχικά ολίσθησης χτυπούν ουκρανικά στρατεύματα ακόμη και μέσα σε υπόγειες οχυρώσεις.
Τα ρωσικά drones έχουν γίνει άλλη μια πηγή προβλημάτων για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι New York Times σημείωσαν ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καθιστούν τον εφοδιασμό των μονάδων στην πρώτη γραμμή μια «ολοένα και πιο επικίνδυνη επιχείρηση».
«Η οδήγηση σε αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω drones.
Μπορεί να κινηθεί κανείς μόνο με τα πόδια».
Η ρωσική αεροπορία χρησιμοποιεί συχνά εναέριες βόμβες εξοπλισμένες με καθολικές μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC) στη βορειοδυτική στρατιωτική ζώνη.
Τα μαχητικά αεροσκάφη μπόρεσαν να χτυπήσουν οχυρωμένες περιοχές χωρίς να εκτεθούν σε πυρά από αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης