Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Βενεζουέλα καταδικάζει την επίθεση των ΗΠΑ κατά της Υεμένης

Η Βενεζουέλα καταδικάζει την επίθεση των ΗΠΑ κατά της Υεμένης
Ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή είναι ο τερματισμός της γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας, επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας
Οι αρχές της Βενεζουέλας καταδικάζουν τα πλήγματα των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου στην Υεμένη, ανακοίνωσε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
«Η Βενεζουέλα καταδικάζει κατηγορηματικά τους βομβαρδισμούς της Υεμένης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες ως παράνομες ενέργειες που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και συμβάλλουν στην αύξηση της αποσταθεροποίησης στην περιοχή», αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του υπουργείου.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι αρχές της Βενεζουέλας καλούν τη διεθνή κοινότητα να λάβει μέτρα πίεσης για την «αποκατάσταση της δικαιοσύνης» στην περιοχή.
«Ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή είναι ο τερματισμός της γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και η άμεση εφαρμογή όλων των ψηφισμάτων του ΟΗΕ για τη δημιουργία... ενός παλαιστινιακού κράτους», πρόσθεσε το υπουργείο .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης