Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολωνία: Μοντέλο του OnlyFans συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της KGB του Lukashenko

Πολωνία: Μοντέλο του OnlyFans συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της KGB του Lukashenko
Η Daria Ostapenko, κτηνίατρος στο επάγγελμα, η οποία ήταν επίσης ενεργό μοντέλο των OnlyFans, κρατείται στην Πολωνία
Διάσημο μοντέλο του OnlyFans, η Daria Ostapenko 36 ετών, συνελήφθη καθώς φέρεται να κατασκόπευε για τη μυστική υπηρεσία KGB του προέδρου της Λευκορωσίας, Alexander Lukashenko.
Η Daria Ostapenko, κτηνίατρος στο επάγγελμα, η οποία ήταν επίσης ενεργό μοντέλο των OnlyFans, κρατείται στην Πολωνία, καθώς είναι ύποπτη για συνεργασία με τη μυστική υπηρεσία του Lukashenko για έως και επτά χρόνια.
Κατηγορείται ότι υποδύθηκε την ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης, μαχόμενη υπέρ της δημοκρατίας που επιδιώκει να ανατρέψει τον Lukashenko, ενώ στην πραγματικότητα ενημέρωνε την KGB για ακτιβιστές που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό – συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας.
Ο Lukashenko είναι ο στενότερος σύμμαχος της Ρωσίας και η οικονομία και η άμυνα του εξαρτώνται πλήρως από τη Ρωσία.
Μέρος των αρμοδιοτήτων της Ostapenko ήταν να εργαστεί ως μοντέλο, λαμβάνοντας χρήματα από συνδρομητές για διαδικτυακή πορνογραφία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς.
Νωρίτερα είχε επίσης δουλέψει ως πορνόσταρ με το ψευδώνυμο Rita Martin.
Ως υποτιθέμενη ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης στην Πολωνία «μίλησε για την ανάγκη να δράσουμε πιο αποφασιστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης στη Λευκορωσία, συγκεκριμένα με τη βία», ανέφερε το αντιπολιτευόμενο ειδησεογραφικό πρακτορείο Zerkalo.
Πρότεινε να συλλέξει όπλα, να εισβάλει στη Λευκορωσία και να κάνει μια έκρηξη στα σύνορα με τη Λευκορωσία.
Ωστόσο, μια μέρα φαίνεται να μίλησε για τον πραγματικό της ρόλο στην Πολωνία και αναφέρθηκε φοβισμένη στην KGB του Lukashenko, η οποία βασανίζει συστηματικά τους εχθρούς του.
«Οι πληροφορίες για αυτήν μεταφέρθηκαν στην πολωνική Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και συνελήφθη την ίδια μέρα», ανέφερε το ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Πηγές λένε ότι στο κινητό της βρέθηκαν στοιχεία για τους δεσμούς της με την KGB.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης