Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι έπληξαν με drone τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Αγία Πετρούπολη

Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι έπληξαν με drone τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Αγία Πετρούπολη
Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος φέρεται να εξερράγη κατά την πρόσκρουση
Ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε την Πέμπτη τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο μιας "νέας φάσης" στην περιοχή, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο σχόλια ουκρανικής στρατιωτικής πηγής.
Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τη δήλωση, αλλά η εφημερίδα Kyiv Independent μετέδωσε επίσης την είδηση.
Σύμφωνα με το Reuters, ένας Ρώσος διορισμένος αξιωματούχος στην νοτιοανατολική Ουκρανία δήλωσε νωρίτερα ότι η Ουκρανία προσπάθησε και απέτυχε να στοχεύσει με μη επανδρωμένο αεροσκάφος έναν ρωσικό πετρελαϊκό τερματικό σταθμό στη Βαλτική Θάλασσα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Πολλαπλά ρωσικά κανάλια Telegram ανέφεραν ότι ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταρρίφθηκε πάνω από το έδαφος του πετρελαϊκού τερματικού σταθμού της Αγίας Πετρούπολης στον Κόλπο της Φινλανδίας.
Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος φέρεται να εξερράγη κατά την πρόσκρουση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.
"Πρόκειται για μια επιχείρηση των αμυντικών πληροφοριών στην οποία συμμετέχουν σύγχρονα ουκρανικά μέσα. Η συλλογή δεδομένων συνεχίζεται και υπάρχουν επιβεβαιωμένα πλήγματα σε στόχους", δήλωσε η πηγή στην Ukrainska Pravda.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης