Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επαναλαμβάνονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας

Επαναλαμβάνονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας
Το Φεβρουάριο υπήρξαν αρκετές ανταλλαγές πυρών μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν
Σχετικά Άρθρα
Οι θέσεις του στρατού του Αζερμπαϊτζάν δέχθηκαν πυρά από την Αρμενία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, όπως  μεταδίδει το TASS.
«Οι αρμενικές Ένοπλες Δυνάμεις που σταθμεύουν κοντά στον οικισμό Arazdeyen στην περιοχή Develi πυροβόλησαν με φορητά όπλα προς θέσεις του Αζερμπαϊτζάν κοντά στον οικισμό Heydarabad στην περιοχή Sadarak της Αυτόνομης Δημοκρατίας Nakhchivan στις 21:40 στις 24 Φεβρουαρίου», αναφέρει η δήλωση.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν,  έχουν υπάρξει αρκετές ανταλλαγές πυρών ανάμεσα στις συνοριακές δυνάμεις των δύο χωρών την Παρασκευή και το Σάββατο 23-24/2 στην περιοχή Καλμπατζάρ την Παρασκευή 23/2.
Νωρίτερα, στις 12 Φεβρουαρίου, η Κρατική Συνοριακή Υπηρεσία του Αζερμπαϊτζάν είχε ανακοινώσει ότι ένας συνοριοφύλακας του Αζερμπαϊτζάν είχε τραυματιστεί σε επίθεση βομβαρδισμού που εξαπέλυσε από την Αρμενία.
Στις 13 Φεβρουαρίου, η υπηρεσία είχε ανακοινώσει ότι μια αρμενική θέση μάχης καταστράφηκε σε «επιχείρηση εκδίκησης» που πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στην επίθεση.
Με τη σειρά του, το Ερεβάν είπε ότι τέσσερις από τους στρατιώτες του σκοτώθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης