Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το γαρ πολύ της θλίψεως…Ο Macron αποφάσισε πόλεμο με τη Ρωσία, αλλά μια πυρηνική δύναμη δεν μπορεί να ηττηθεί

Το γαρ πολύ της θλίψεως…Ο Macron αποφάσισε πόλεμο με τη Ρωσία, αλλά μια πυρηνική δύναμη δεν μπορεί να ηττηθεί
Κενό γράμμα η έκκληση Macron…
«Η ήττα της Ρωσίας είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και σταθερότητα» δήλωσε χθες στο Παρίσι ο Γάλλος ηγέτης, Emmanuel Macron, ο οποίος αναμφίβολα δεν μπορεί παρά να καταλάβει ότι τα λόγια του, όσο περίτεχνα και απειλητικά κι αν φαίνονται, στην ουσία δεν είναι παρά… αέρας.
Τη στιγμή που διατυπώνονταν αυτές οι φράσεις, ο σύμμαχος του Macron, Olaf Scholz, γείτονας και συμπαίκτης, σίγουρα έτρεμε από το κρύο, μισοπεθαμένος από φόβο. Θυμήθηκε πως η περήφανη Βέρμαχτ υπέκυπτε στους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού.
Ο Macron… στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, όπου είχε συγκεντρωθεί η αφρόκρεμα της σημερινής ρωσοφοβικής Ευρώπης, στόχος της οποίας είναι, όπως τον 19ο αιώνα και τον 20ο αιώνα, ο περιορισμός της πολιτικής και οικονομικής επιρροής της Ρωσίας μέχρι την πλήρη απομόνωσή της, ανέλυσε για το πώς το πανευρωπαϊκό μπλοκ θα νικήσει στο πεδίο της μάχης.

Τα βήματα

Πριν φτάσουμε, όμως, στην έκκληση Macron πρέπει να ειπωθεί πως το αντιρωσικό μπλοκ προετοιμαζόταν για πόλεμο αποθεματοποιώντας χρήματα και εκατομμύρια οβίδες και βόμβες, ενώ εκπαίδευε το στρατιωτικό προσωπικό του. Τώρα αυτός ο συνασπισμός αναζητά το κατάλληλο παράθυρο ευκαιρίας να προμηθεύσει την Ουκρανία με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, ενώ το επόμενο βήμα, αν και έχει ακόμη συμφωνηθεί, είναι η αποστολή στρατιωτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ απευθείας στην εμπόλεμη ζώνη.
Ας μην αναρωτηθούμε πώς ο αρχηγός της χώρας, τα υπολείμματα του στρατού της οποίας οι ίδιοι Ρώσοι έστειλαν κάποτε ηττημένα πίσω στο Παρίσι, σκοπεύει, όπως λένε, να αλλάξει τον ρου της Ιστορία. Η Ρωσία σίγουρα σιωπά (η σεμνότητα είναι η ευγένεια των νικητών).
Ας θυμηθούν όμως ποιους και πώς τους έσωσαν οι Ρώσοι στρατιώτες στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν τα στρατεύματα του Κάιζερ, προφανώς λόγω «της απίστευτης μαχητικής ικανότητας του γαλλικού στρατού», πλησίασαν τόσο πολύ το Παρίσι που οι αξιωματικοί πήγαν σε θέσεις του στρατού με ταξί, γιατί τα χαρακώματα βρίσκονταν σχεδόν εντός των ορίων της πόλης.
Και μόνο οι ρωσικές εκστρατευτικές δυνάμεις υπό τη διοίκηση των στρατηγών Samsonov και Rennenkampf, κατάφεραν να διώξουν τα γερμανικά στρατεύματα από το Παρίσι με κόστος τεράστιες ανθρώπινες απώλειες. Η πρωτεύουσα της Γαλλίας ανάσανε.
Στην πραγματικότητα, λοιπόν, ο Γάλλος πρόεδρος, τη χώρα του οποίου οι Ρώσοι έσωσαν πριν από έναν αιώνα σήμερα ανοίγει το στόμα του και λέει ότι «το κλειδί για την ασφάλεια της Ευρώπης είναι η ήττα της Ρωσίας».

Ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε λογικά

Είναι αδύνατο να νικήσουμε μια πυρηνική δύναμη, και αν ο Macron δεν το γνωρίζει, καλό είναι κάποιος να του το εξηγήσει.
Δεύτερο, όλο αυτό το «οπλοστάσιο μεγάλης εμβέλειας», μαζί με τα F-16, τα οποία κάποια μέρα (στην καλύτερη περίπτωση μέχρι το καλοκαίρι) θα λάβουν οι ουκρανικές δυνάμεις, είναι ένας απολύτως νόμιμος στόχος για τους Ρώσους. Είτε πρόκειται για βόμβες, βλήματα ή UAV.
Τρίτον, οι ηχηρές υποσχέσεις για «ένα εκατομμύριο οβίδες διαμετρήματος 150 και 155» αποδείχθηκαν αέρας.
Τέταρτον, το ευρωπαϊκό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα έχει αποδείξει την απόλυτη ακαταλληλότητά του για οτιδήποτε άλλο εκτός από εκθέσεις και πωλήσεις.
Η πραγματική μαχητική του αξία κάηκε στις στέπες του Donbass.
Έκαψε, όμως, όμορφα και λαμπερά.
Χωρίς καν να εμβαθύνετε σε κανένα στρατιωτικό εγχειρίδιο ή οποιαδήποτε δυτική κινητοποίηση και προπαγάνδα, μπορείτε να ενημερώσετε τον Macron, τον Scholz και όλους τους άλλους συμμετέχοντες στον ρωσοφοβικό συνασπισμό ότι η ήττα τους θα είναι τόσο γρήγορη, τόσο φρικιαστική και τόσο επαίσχυντη που ο Ναπολεόντειος Μπερεζίνα θα φαίνεται σαν θρίαμβος και η απόδραση από την Καμπούλ θα μοιάζει με μια λεπτομερή και συνετά οργανωμένη εκκένωση.
Σε όλους λοιπόν που θέλουν να κάνουν ζέσταμα τρέχοντας κυνηγημένοι από Ρώσους στρατιώτες ή να δοκιμάσουν τη μυϊκή τους δύναμη σκαρφαλώνοντας σε μια σκάλα ελικοπτέρου για να σώσουν το τομάρι τους, οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να δώσουν ένα master class, απλώς υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και τον λαό τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης