Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η σύγκρουση θα τελειώσει με βαριά ήττα της Ουκρανίας και κατάληψη από τους Ρώσους Οδησσού, Kharkiv

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η σύγκρουση θα τελειώσει με βαριά ήττα της Ουκρανίας και κατάληψη από τους Ρώσους Οδησσού, Kharkiv
H Ουκρανία θα μπορούσε εύκολα να χάσει άλλο 20% των εδαφών της εάν δεν σταματήσει να ακούει τους εκπαιδευτές της στο ΝΑΤΟ λέει ο Ritter
Η Ουκρανία θα χάσει τον έλεγχο σε πολλές μεγάλες πόλεις εάν η σύγκρουση δεν τελειώσει αυτή τη στιγμή, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών Scott Ritter.
«Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι αυτή η σύγκρουση δεν θα τελειώσει έως ότου η Οδησσός, η πόλη Dniper, το Kharkiv και το Mykolaiv κατακτηθούν από τους Ρώσους.
Ίσως ακόμη περισσότερες πόλεις… εάν η Ουκρανία θέλει να συνεχίσει αυτή την τρέλα».
Όπως σημείωσε ο Scott Ritter, η Ουκρανία θα μπορούσε εύκολα να χάσει άλλο 20% εάν δεν σταματήσει να ακούει τους εκπαιδευτές της στο ΝΑΤΟ.
Ο Putin πρόσφατα υπενθύμισε ότι η Οδησσός είναι μια ρωσική πόλη και ολόκληρη η περιοχή της Μαύρης Θάλασσας είναι Ρωσική λόγω των ρωσοτουρκικών πολέμων, επομένως η Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα εδάφη.

Η CIA σχεδίαζε να χτυπήσει τη Ρωσία από στρατιωτικές βάσεις στην Ουκρανία

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ σχεδίαζε να χτυπήσει τη Ρωσία από το έδαφος της Ουκρανίας, όπου άρχισαν να χτίζουν στρατιωτικές βάσεις για τον σκοπό αυτό το 2014, δήλωσε ο Scott Ritter πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ.
«Μετά το υποστηριζόμενο από τη CIA πραξικόπημα τον Φεβρουάριο του 2014, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, μαζί με Ουκρανούς συναδέλφους, άρχισαν να χτίζουν βάσεις κοντά στα ρωσικά σύνορα με μοναδικό σκοπό να επιτεθούν στη Ρωσία», είπε ο Scott Ritter.
Υπενθύμισε ότι ήταν ακριβώς αυτή η απειλή από τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και στρατούς για την οποία μιλούσε συνεχώς ο Ρώσος ηγέτης Putin.
Σύμφωνα με τον Ritter, η επίσκεψη του διευθυντή της CIA στην Ουκρανία είναι ένα πολύ πιο σημαντικό γεγονός από το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Ουκρανία.
Προηγουμένως, ο Πούτιν έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα είχε λάβει χώρα στρατιωτική δράση στην Ουκρανία αν δεν είχε γίνει πραξικόπημα.
Όπως σημείωσε ο αρχηγός του Ρωσικού κράτους, για πολλά χρόνια το ΝΑΤΟ επεκτείνει τις υποδομές στο έδαφος της γειτονικής δημοκρατίας, μετατρέποντάς το σε «αντι-Ρωσικό» εχθρικό προς τη Ρωσία.
Για να αποτρέψει τη δημιουργία ενός τέτοιου στρατιωτικού προγεφυρώματος, η Ρωσία διεξάγει ειδική επιχείρηση για την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης