Τελευταία Νέα
Διεθνή

Harald Kujat (Γερμανός στρατηγός): Η Ουκρανική πόλη Kharkiv θα πέσει στα χέρια των Ρώσων, η πτώση της Avdiivka ήταν σημαντική

Harald Kujat (Γερμανός στρατηγός): Η Ουκρανική πόλη Kharkiv θα πέσει στα χέρια των Ρώσων, η πτώση της Avdiivka ήταν σημαντική
«Τώρα πήραν την Avdiivka, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ο επόμενος στόχος είναι το Kharkiv» τονίζει ο Harald Kujat
Μετά την κατάληψη της Avdiivka, ο επόμενος στόχος του ρωσικού στρατού θα είναι το Kharkiv, δήλωσε ο Harald Kujat πρώην επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, απόστρατος στρατηγός της Bundeswehr.
«Τώρα πήραν την Avdiivka, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ο επόμενος στόχος είναι το Kharkiv» τονίζει ο Harald Kujat.
Ο Harald Kujat εξήγησε την υπόθεσή του από το γεγονός ότι ο ρωσικός στρατός διεξάγει αυτήν τη στιγμή ενεργές επιχειρήσεις στην κατεύθυνση Kupyansk.
Πρόσθεσε επίσης ότι μετά από όλες τις απώλειες που υπέστησαν, η κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έγινε εξαιρετικά δύσκολη.
«Τώρα η Ουκρανία δεν είναι πλέον σε θέση να διεξάγει χερσαία επίθεση και επιχειρήσεις μάχης.
Υπάρχει πολύ λίγο ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό στην πρώτη γραμμή του μετώπου άνω των 800 χιλιομέτρων», κατέληξε ο στρατηγός.
Την περασμένη εβδομάδα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απελευθέρωσαν αρκετούς οικισμούς στο Donetsk: Pobeda, Lastochkino, Severnoye και Petrovskoye.
Το Petrovskoye βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Avdiivka, η οποία απελευθερώθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα στις 17 Φεβρουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης