Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Elon Musk προέβλεψε την παταγώδη κατάρρευση των ΗΠΑ λόγω της παράνομης μετανάστευσης

O Elon Musk προέβλεψε την παταγώδη κατάρρευση των ΗΠΑ λόγω της παράνομης μετανάστευσης
To φλέγον ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης αποτελεί αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των νότιων πολιτειών και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης εδώ και αρκετά χρόνια
Ο ιδιοκτήτης της Tesla και του X/Twitter Elon Musk προέβλεψε την κατάρρευση των ΗΠΑ εάν δεν επιλυθεί το ζήτημα της εισροής παράτυπων μεταναστών στη χώρα.
«Η Αμερική θα πέσει αν προσπαθήσει να "καταβροχθίσει τον κόσμο"», έγραψε ο πασίγνωστος επιχειρηματίας στο X (πρώην Twitter).
Με τον τρόπο αυτό, ο Musk σχολίασε μια ανάρτηση ενός εκ των χρηστών της πλατφόρμας, ο οποίος είχε σημειώσει ότι η κατάσταση στα σύνορα «κατέστρεφε την Αμερική».
Νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump είχε δηλώσει ότι το αίμα πολλών θυμάτων εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από παράνομους μετανάστες βρίσκεται στα χέρια του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden.
Σύμφωνα πάντα με το φαβορί για την προεδρική κούρσα των Ρεπουμπλικάνων, ένα νέο είδος εγκλήματος εμφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο ονόμασε «εγκλήματα μεταναστών Biden».
Το φλέγον ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης αποτελεί αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των νότιων πολιτειών και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης εδώ και αρκετά χρόνια.
Μάλιστα οι εντάσεις έχουν κλιμακωθεί στην πολιτεία του Τέξας, της οποίας ηγείται ο Ρεπουμπλικανός Κυβερνήτης Greg Abbott, ο οποίος υποστηρίζει σκληρά μέτρα για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης και εκφράζεται κατά της πολιτικής της σημερινής αμερικανικής κυβέρνησης σε αυτό το θέμα.
Για να καταπολεμήσει την εισροή παράνομων μεταναστών, ο Abbott άρχισε να τους μεταφέρει με λεωφορεία σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις, όπως η Ουάσιγκτον, η Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης