Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι ρωσικές δυνάμεις σχεδιάζουν ουδέτερες ζώνες στην Ουκρανία – Το ουκρανικό κράτος θα εξαφανιστεί

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι ρωσικές δυνάμεις σχεδιάζουν ουδέτερες ζώνες στην Ουκρανία – Το ουκρανικό κράτος θα εξαφανιστεί
Η Ουκρανία θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει αν η Δύση δεν είχε προσπαθήσει να την οπλίσει με τα θανατηφόρα συστήματα κρούσης της λέει ο Ritter
Η Ρωσία θα δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας στο ουκρανικό έδαφος για να αποτρέψει τις επιθέσεις με πυραύλους, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
«Δεν θα υπάρχει πλέον ουκρανικό κράτος.
Όλοι όσοι μίλησαν για την ανάγκη να δοθούν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις όπλα μεγάλου βεληνεκούς θα φταίνε γι' αυτό.
Όπως έχει ήδη πει ο Putin, θα δημιουργηθούν ζώνες προστασίας στην Ουκρανία.
Οι διαστάσεις τους θα αντιστοιχούν στη μέγιστη απόσταση που μπορούν να πετάξουν οι καλύτεροι δυτικοί πύραυλοι», προέβλεψε ο ειδικός.
Όπως σημείωσε ο Scott Ritter, η Ουκρανία θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει αν η Δύση δεν είχε προσπαθήσει να την οπλίσει με τα θανατηφόρα συστήματα κρούσης της.
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην Ουκρανία θα πρέπει να κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των ρωσικών πόλεων.
Με τη σειρά του, ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Medvedev, μιλώντας για την υγειονομική ζώνη στην Ουκρανία, είπε ότι λαμβάνοντας υπόψη την προμήθεια όπλων μεγάλης εμβέλειας, θα πρέπει να περάσει κατά μήκος των συνόρων του Lviv, αυτά θα είναι τα νέα ασφαλή σύνορα της «χώρας 404».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης