Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρώην CIA): Η σύγκρουση μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας έχει φτάσει σε πολύ επικίνδυνο σημείο

Larry Johnson (πρώην CIA): Η σύγκρουση μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας έχει φτάσει σε πολύ επικίνδυνο σημείο
Ο εμπειρογνώμονας τόνισε ότι εάν συγκριθούν πόσα δαπανούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία για την επέκταση της πολιτικής επιρροής, τότε εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα ότι η Ευρώπη υπονομεύεται από τις ΗΠΑ και όχι από τη Ρωσία
Η αντιπαράθεση μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA, Larry Johnson.
«Βρισκόμαστε σε ένα πολύ επικίνδυνο στάδιο της σύγκρουσης. Και είναι καλύτερα να μην προσθέσουμε βενζίνη σε αυτή τη φλόγα, γιατί μπορεί να εκραγεί», προειδοποίησε ο Larry Johnson.
Ο εμπειρογνώμονας τόνισε ότι εάν συγκριθούν πόσα δαπανούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία για την επέκταση της πολιτικής επιρροής, τότε εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα ότι η Ευρώπη υπονομεύεται από τις ΗΠΑ και όχι από τη Ρωσία…
Το κάνει αυτό για να εξασφαλίσει την ύπαρξη του ΝΑΤΟ και τη συνεχή ανάπτυξη του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματός του.
Όπως υπενθύμισε ο Larry Johnson, το 2022, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Μεγάλη Βρετανία έκαναν τα πάντα για να αποτρέψουν τις ρωσικές εκκλήσεις για ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία .
Τόνισε ότι η Δύση πρέπει να σταματήσει να εξοπλίζει την Ουκρανία, διαφορετικά οι μάχες θα συνεχιστούν με ένταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης