Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μόσχα: Συντρίμμια ενός ουκρανικού drone βρέθηκαν κοντά στην αποθήκη πετρελαίου Novoselki στο Podolsk

Μόσχα: Συντρίμμια ενός ουκρανικού drone βρέθηκαν κοντά στην αποθήκη πετρελαίου Novoselki στο Podolsk
Το περιστατικό δεν οδήγησε σε έκρηξη, γεγονός που επέτρεψε στις δυνάμεις ασφαλείας να αφαιρέσουν γρήγορα τα θραύσματα
Θραύσματα ενός επιθετικού drone αποκαλύφθηκαν κοντά στην αποθήκη πετρελαίου Novoselki στο Ποντόλσκ, στην περιοχή της Μόσχας, δήλωσε στο RIA Novosti εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Το περιστατικό δεν οδήγησε σε έκρηξη, γεγονός που επέτρεψε στις δυνάμεις ασφαλείας να αφαιρέσουν γρήγορα τα θραύσματα που βρέθηκαν για μετέπειτα έρευνα.
Πρόκειται για μια από τις πολυάριθμες απόπειρες επιθέσεων σε διυλιστήρια πετρελαίου και άλλες στρατηγικά σημαντικές ρωσικές εγκαταστάσεις τους τελευταίους μήνες.
Την Παρασκευή, εν μέσω αναφορών για εντοπισμό drone, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Denis Shmyhal είπε ότι οι επιθέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (AFU) στο διυλιστήριο πετρελαίου στόχευαν απευθείας τον ρωσικό πληθυσμό. Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) παραδέχτηκε επίσης τη συμμετοχή της ουκρανικής πλευράς σε τέτοιες επιθέσεις.
Από τις αρχές Μαρτίου, έχουν καταγραφεί απόπειρες επίθεσης σε εγκαταστάσεις υποδομής στις περιοχές Νίζνι Νόβγκοροντ, Σαμάρα, Ριαζάν και Επικράτεια Κρασνοντάρ.
Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας καταστέλλουν ενεργά τις απόπειρες δολιοφθοράς του εχθρού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης