Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο κινούμενος... «οδοστρωτήρας»: Η Ρωσία ανέπτυξε το θωρακισμένο τρένο Volga - Γκρεμίζει νάρκες - Εξοπλισμένο με τα... πάντα

Ο κινούμενος... «οδοστρωτήρας»: Η Ρωσία ανέπτυξε το θωρακισμένο τρένο Volga - Γκρεμίζει νάρκες - Εξοπλισμένο με τα... πάντα
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Volga είναι η ικανότητά του να επιδιορθώνει γρήγορα και αποτελεσματικά ανιχνευμένες ζημιές στις σιδηροδρομικές γραμμές, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη κίνηση των τρένων με εξοπλισμό, πυρομαχικά, καύσιμα και λιπαντικά και τρόφιμα στην πρώτη γραμμή
Στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, χρησιμοποιείται πλέον ενεργά το εξειδικευμένο θωρακισμένο τρένο "Volga" των Ρώσων, εκτελώντας μια σειρά από κρίσιμες λειτουργίες.
Οι δράσεις περιλαμβάνουν την τεχνική αναγνώριση, εκκαθάριση ναρκοπεδίων και, εάν είναι απαραίτητο, την αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων των σιδηροδρομικών γραμμών.
Επιπλέον, είναι αρκετές φορές υπεύθυνο για τη συνοδεία στρατιωτικού φορτίου.
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Volga είναι η ικανότητά του να επιδιορθώνει γρήγορα και αποτελεσματικά ανιχνευμένες ζημιές στις σιδηροδρομικές γραμμές, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη κίνηση των τρένων με εξοπλισμό, πυρομαχικά, καύσιμα και λιπαντικά και τρόφιμα στην πρώτη γραμμή.
Το θωρακισμένο τρένο είναι εξοπλισμένο για να εκτελεί ένα ευρύ φάσμα εργασιών.
Εντός, είναι τοποθετημένη μια διμοιρία κατεδάφισης ναρκών που εντάσσεται στο πλαίσιο της μηχανικής αναγνώρισης και εκκαθάρισης ναρκοπεδίων, μια διμοιρία αποκατάστασης υπεύθυνη για την επισκευή σιδηροδρομικών γραμμών και μια διμοιρία όπλων που προορίζεται για την κάλυψη πυρομαχικών.
Η θωρακισμένη προστασία, ένα δυναμικό οπλοστάσιο, συμπεριλαμβανομένων φορητών όπλων, αντιαεροπορικών και τανκ πολυβόλων, όλμων και του οχήματος μάχης πεζικού BMP-2, καθιστούν το Volga μια ισχυρή κινητή μονάδα υποστήριξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης