Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ΗΠΑ έχασαν τον πόλεμο τους κατά της Ρωσίας… «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό»

Οι ΗΠΑ έχασαν τον πόλεμο τους κατά της Ρωσίας… «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό»
Ολοένα και περισσότερο ζητείται στο Καπιτώλιο να εξηγηθεί στους απλούς πολίτες πώς η δαπάνη 80.000 δολαρίων ΗΠΑ ανά δευτερόλεπτο, που φέρνει θάνατο και πόνο, βοηθά τους φορολογούμενους

Οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν να επιφέρουν τη στρατηγική ήττα που ευελπιστούσαν, κατά της Ρωσίας καθώς οι επιτυχίες του ρωσικού στρατού δείχνουν πως οι Αμερικάνοι έχασαν τον πόλεμο τους… «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό».
«Οι πειστικές νίκες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο πεδίο της μάχης επιβεβαιώνουν ότι οι ΗΠΑ έχασαν τον πόλεμο τους… μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, στην προσπάθεια τους να επιφέρουν μια στρατηγική ήττα της Ρωσίας» υποστήριξε ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov.
«Δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι σε μια σειρά ακροάσεων στο Καπιτώλιο, απαιτείται όλο και περισσότερο να εξηγηθεί στους απλούς πολίτες πώς η δαπάνη 80.000 δολαρίων ΗΠΑ ανά δευτερόλεπτο, που φέρνει θάνατο και πόνο, βοηθά τους φορολογούμενους» επισήμανε ο Antonov.

Αποφύγετε ανεύθυνες δηλώσεις

Σύμφωνα με τον Ρώσο διπλωμάτη, οι ΗΠΑ θα πρέπει να απέχουν από ανεύθυνες δηλώσεις που μπορεί να προκαλέσουν μια απρόβλεπτη κλιμάκωση.
Με αφορμή τις δηλώσεις της βοηθού υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Celeste Wallander και του διοικητή των ΗΠΑ για την Ευρώπη, Christophe Cavoli σχετικά με την αποφασιστικότητα τους να επιφέρουν τη στρατηγική ήττα της Ρωσίας και για τη ρωσική κυριαρχία στην Κριμαία, ο Antonov υποστήριξε ότι αυτές «υποκινούν το ξέφρενο καθεστώς του Κιέβου σε νέα εγκλήματα».
«Αυτά τα γεγονότα είναι ακόμη μια επιβεβαίωση της εμπλοκής των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ σε μια σύγκρουση χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αμερική, μια σύγκρουση που έχει επιζήμια επίδραση στο κύρος, τη δύναμη και την επιρροή της Ουάσιγκτον στη διεθνή ασφάλεια», είπε ο Ρώσος διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης