Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μία νέα παρτίδα μαχητικών αεροσκαφών Su-35S παρέλαβε η ρωσική πολεμική αεροπορία

Μία νέα παρτίδα μαχητικών αεροσκαφών Su-35S παρέλαβε η ρωσική πολεμική αεροπορία
Η ρωσική πολεμική αεροπορία διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 100 Su-35S
Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις (VKS) παρέλαβαν μια νέα παρτίδα μαχητικών αεροσκαφών Su-35S, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της Rostec.
Σε ανακοίνωσή της, η ρωσική κρατική εταιρεία ανέφερε ότι η United Aircraft Corporation (UAC) παρέδωσε τα μαχητικά αεροσκάφη 4++ γενιάς στη ρωσική πολεμική αεροπορία.
Η UAC, θυγατρική της Rostec, κατασκευάζει μαχητικά αεροσκάφη Su-35S στο εργοστάσιο αεροσκαφών Komsomolsk-on-Amur και σε άλλες εγκαταστάσεις.
Το Su-35S σχεδιάστηκε από την JSC Sukhoi Company για να εμπλέκει όλους τους τύπους εναέριων στόχων σε αεροπορικές μάχες μεγάλης και κοντινής εμβέλειας καθώς και να επιτίθεται σε στόχους εδάφους και θαλάσσιας επιφάνειας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που καλύπτονται από αεράμυνα και βρίσκονται πολύ πίσω από την πρώτη γραμμή.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Su-35S είναι το πολλαπλών λειτουργιών Irbis-E, υβριδικό ηλεκτρονικό σύστημα ραντάρ συστοιχίας, το οποίο μπορεί να ανιχνεύει και να παρακολουθεί έως και 30 αερομεταφερόμενους στόχους ταυτόχρονα σε βεληνεκές έως και 350 χιλιόμετρα και να επιτίθεται. έως και οκτώ από αυτούς.
Το μαχητικό αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει μια ποικιλία προηγμένων όπλων, συμπεριλαμβανομένου του πυραύλου αέρος-αέρος R-37, του cruise επίθεσης εδάφους Kh-59, του πυραύλου κατά της ακτινοβολίας Kh-58 και του αντιπλοϊκού Kh-35.
Η ρωσική πολεμική αεροπορία διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 100 Su-35S.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης