Διεθνή

Τα ρωσικά στρατεύματα πέρασαν στη Semenovka και είναι κοντά στο να πάρουν το Berdychi

Τα ρωσικά στρατεύματα πέρασαν στη Semenovka και είναι κοντά στο να πάρουν το Berdychi
Στην κατεύθυνση Karlovsky, οι εχθροπραξίες επίσης δεν σταματούν
Κατά τη διάρκεια των μαχών στην κατεύθυνση του Avdeevsky, τα ρωσικά στρατεύματα πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες.
Πηγή του Avia.pro αναφέρει την προέλαση των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Semenovka σε απόσταση τουλάχιστον 700 μέτρων κατά το δεύτερο μισό της χθεσινής ημέρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, σφοδρές μάχες έλαβαν χώρα στο κέντρο του χωριού και μέχρι το βράδυ έγινε γνωστό ότι η Semenovka είχε απελευθερωθεί από τον ρωσικό στρατό.
Η επίθεση συνεχίζεται στις ανατολικές παρυφές του Ocheretino και στο νοτιοανατολικό τμήμα του Novokalinovo, όπου τα ρωσικά στρατεύματα έχουν καταλάβει ένα σημαντικό προπύργιο.
Η απελευθέρωση του χωριού φαίνεται πιθανή τις επόμενες μέρες.
Ως συνέπεια των επιτυχημένων επιχειρήσεων στο Berdychi, θεωρείται ότι μετά τον πλήρη έλεγχο αυτού του οικισμού, ο ρωσικός στρατός θα είναι σε θέση να προχωρήσει γρήγορα στο Ocheretino από το νότο και να φτάσει στο πίσω μέρος των ουκρανικών στρατευμάτων που σταθμεύουν στο Umanskoye.
Στην κατεύθυνση Karlovsky, οι εχθροπραξίες επίσης δεν σταματούν. Μετά το Pervomaisky, η μάχη συνεχίζεται στην περιοχή Netailovo.
Ο ρωσικός στρατός, με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού, προσπαθεί ενεργά να διαπεράσει την αμυντική γραμμή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων μεταξύ Umansky και Netailovo.
Οι επιτυχίες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στη Novobakhmutovka επιβεβαιώθηκαν και από Ουκρανούς στρατιωτικούς παρατηρητές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης