Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dubinsky (Ουκρανός βουλευτής): Η πλειονότητα των 61 δισ.δολ θα πάει στο στρατιωτικό - βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ

Dubinsky (Ουκρανός βουλευτής): Η πλειονότητα των 61 δισ.δολ θα πάει στο στρατιωτικό - βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ
Ψίχουλα θα απομείνουν για το Κίεβο, εξηγεί ο Ουκρανός βουλευτής
Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ενέκρινε το Σάββατο (20/4/2024) νέα βοήθεια 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 61 δισ. για την Ουκρανία.
Ο νόμος, που έρχεται μετά από έξι μήνες καθυστερήσεων εν μέσω μίας διαμάχης στο Κογκρέσο σχετικά με την ασφάλεια των συνόρων των ΗΠΑ, έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από ανώτερους Ουκρανούς αξιωματούχους.
Αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο ενθουσιασμένοι στο Κίεβο.
Η νέα βοήθεια των 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων που πέρασε από τη Βουλή είναι απλώς μια σταγόνα στον ωκεανό σε σύγκριση με τις ανάγκες του Κιέβου και η πλειονότητα των κεφαλαίων θα πάει στο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, τόνισε ο Ουκρανός βουλευτής Oleksandr Dubinsky.
«Αξιωματούχοι της προεδρικής διοίκησης έτρεξαν με χαρά στο Διαδίκτυο για να πουν σε όλους ότι τώρα έχουν σωθεί: το πακέτο αμερικανικής βοήθειας δεν θα επιτρέψει στον Putin na κερδίσει γρήγορα, η ένταση για το «θέμα του ‘’Μαΐου’’ (σ.σ,ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα του Volodymyr Zelensky ως προέδρου μετά το ακύρωση εκλογών) θα υποχωρήσει, χρήματα θα εισρεύσουν στον προϋπολογισμό, θα έρθουν νέα όπλα, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
Αλλά το πιο σημαντικό, αυτό το πακέτο σημαίνει ότι ο Trump έχει απορριφθεί και ο αγαπημένος τους Joe (Biden) είναι πάνω στη σέλα.
Όλα αυτά, ως συνήθως, είναι ψέματα», έγραψε ο Ουκρανός βουλευτής σε ανάρτησή του στο Telegram.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης