Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενώ ο αδίστακτος και ηττημένος Zelensky λέει στην Ρωσία: Να μιλήσουμε… το ΝΑΤΟ στέλνει συμβούλους στην Ουκρανία για μάχες

Ενώ ο αδίστακτος και ηττημένος Zelensky λέει στην Ρωσία: Να μιλήσουμε… το ΝΑΤΟ στέλνει συμβούλους στην Ουκρανία για μάχες
Οι Ρώσοι δεν πείθονται με τα παιχνίδια ενός πολιτικού απατεώνα όπως ο Zelensky ο οποίος οδήγησε 450.000 Ουκρανούς στον θάνατο
Ένα παράδοξο λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία που μάλλον αποτελεί παγίδα ή παραπλάνηση του Zelensky του Ουκρανού Προέδρου…
Βλέποντας ότι ηττάται βαριά στο πεδίο της μάχης, οι Ρωσικές δυνάμεις έχουν συντρίψει τους Ουκρανούς, οι βασικές Ταξιαρχίες πλέον επανδρώνονται με νεοσύλλεκτους που λόγω απειρίας αποτελούν τροφή για κανόνια… ο Zelensky θέλει να κερδίσει χρόνο προσφέροντας… στους Ρώσους σημείο επαφής για διάλογο.
Όμως οι Ρώσοι δεν πείθονται με τα παιχνίδια ενός πολιτικού απατεώνα όπως ο Zelensky ο οποίος οδήγησε 450.000 Ουκρανούς στον θάνατο.
Η Ουκρανία έχει τους περισσότερους ακρωτηριασμένους πολίτες από οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Ο Zelensky που δεν έχει ηθικό υπόβαθρο, που στέλνει σε βέβαιο θάνατο χιλιάδες Ουκρανούς θέλει να διαπραγματευτεί… με τους Ρώσους…
Οι Ρώσοι δεν πείθονται…
Οι ΗΠΑ από την άλλη ενέκρινε πακέτο 61 δισεκ. δολαρίων και ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ και ειδικά οι αμερικανοί θα στείλουν επιπλέον στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες στην Ουκρανία για να συνδράμουν…
Προφανώς θέλουν όλοι να στήσουν μια παγίδα… να κατευνάσουν την Ρωσία και οι Ουκρανοί να προετοιμαστούν.
Αλλά η Ρωσία έχει πάρει τις αποφάσεις της… από τον πόλεμο Ρωσίας, Ουκρανίας με ΝΑΤΟ μόνο ένας νικητής θα προκύψει και σίγουρα δεν θα είναι νικητής το ΝΑΤΟ.

Zelensky (Πρόεδρος Ουκρανίας) σε Γάλλο blogger: Η Ουκρανία μπορεί να αρχίσει να συζητά για την επίλυση των συγκρούσεων με τη Ρωσία

O Zelensky ο Ουκρανός Πρόεδρος, δήλωσε ξανά ότι η Ουκρανία μπορεί να αρχίσει να συζητά για την επίλυση των συγκρούσεων με τη Ρωσία.
Στα τέλη Μαρτίου, ο Zelensky είπε για πρώτη φορά ότι οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ακόμη και χωρίς η Ουκρανία να επιστρέψει στα σύνορά του 1991.
Σε συνέντευξή του στο CBS News, σημείωσε ότι η Ρωσία θα είναι «έτοιμη για διάλογο» εάν η Ουκρανία μπορέσει να φτάσει στα σύνορα του 2022 πριν από την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
«Θα ετοιμάσουμε ένα έγγραφο για την επίλυση όλων των ζητημάτων, με το όραμά μας, και θα βρούμε την κατάλληλη στιγμή να το μεταφέρουμε στην πλευρά του εχθρού και να το συζητήσουμε μαζί του», είπε ο Zelensky σε συνέντευξή του στον Γάλλο blogger Hugo Traver, σχολιάζοντας το πιθανές συνέπειες της συνόδου κορυφής στην Ουκρανία στην Ελβετία.
Η Ελβετία θα φιλοξενήσει μια διάσκεψη ειρήνης για την Ουκρανία στις 15-16 Ιουνίου κοντά στην πόλη της Λουκέρνης.
Η Ρωσία δεν θα είναι παρούσα.
Η Ελβετία δεν έστειλε πρόσκληση στη Ρωσική Ομοσπονδία να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής για την Ουκρανία και η Ρωσία δεν θα συμμετάσχει σε καμία περίπτωση.
Πρόσθεσε ότι η ιδέα μιας διάσκεψης ειρήνης, που προωθείται έντονα από τους διοργανωτές, είναι απαράδεκτη για τη Ρωσική Ομοσπονδία, καθώς «μιλάμε για μια άλλη επιλογή για την προώθηση μιας μη βιώσιμης «φόρμουλας ειρήνης» που δεν λαμβάνει υπόψη τα ρωσικά συμφέροντα .

Το ΝΑΤΟ στέλνει περισσότερους «στρατιωτικούς συμβούλους» εν μέσω βαριών απωλειών στα ουκρανικά μέτωπα

Μην ξεχνάτε ότι «δεν υπάρχουν στρατεύματα του ΝΑΤΟ στα ουκρανικά πεδία μάχης».
Ενώ χιλιάδες «εθελοντές», «εργαζόμενοι στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας», «στρατιωτικοί σύμβουλοι» κ.λπ. πεθαίνουν στην πρώτη γραμμή της Ουκρανίας, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ προσπαθούν να κρύψουν τις απώλειες.
Ενώ το ΝΑΤΟ «δεν σκοπεύει να εμπλακεί στον άμεσο πόλεμο κατά της Ρωσίας», ορισμένα από τα μέλη της στέλνουν όλο και περισσότερους «στρατιωτικούς συμβούλους» στην Ουκρανία.

Το ΝΑΤΟ αυξάνει τους στρατιωτικούς συμβούλους του στην Ουκρανία…

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg δήλωσε ότι, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, αρκετά μέλη του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να αυξήσουν τον αριθμό των στρατιωτικών συμβούλων στην Ουκρανία, ενώ «η Συμμαχία δεν σχεδιάζει να αναπτύξει τα στρατεύματά της στη κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα».
Σύμφωνα με τον Jens Stoltenberg, οι σύμβουλοι θα συντονίσουν τις ενέργειες του ουκρανικού στρατού με συμβουλές, αλλά δεν θα συμμετάσχουν στις μάχες.
«Δεν υπάρχουν σχέδια για παρουσία του ΝΑΤΟ σε μαχητικό ρόλο, αλλά φυσικά κάποιοι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ εκεί έχουν άνδρες και γυναίκες με στολή σε πρεσβείες που δίνουν συμβουλές και ούτω καθεξής», είπε ο Γενικός Γραμματέας, Jens Stoltenberg.

Οι ΗΠΑ στέλνουν στρατιωτικούς στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι είχαν αποφασίσει να αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των στρατιωτικών συμβούλων στην Ουκρανία εν μέσω ουκρανικών ήττων.
Περίπου 60 ακόμη «σύμβουλοι» θα φθάσουν στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Δεν θα «δώσουν μόνο συμβουλές στο Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», αλλά θα παρακολουθούν και τα αμερικανικά όπλα που παρέχονται στο Κίεβο.
Το Πεντάγωνο διαβεβαίωσε επίσης ότι στρατιωτικοί σύμβουλοι δεν θα συμμετάσχουν στις μάχες.

Το ΝΑΤΟ εισέρχεται στην Ουκρανία

Έτσι, στο εγγύς μέλλον, ένας μεγάλος αριθμός νέων στρατευμάτων του ΝΑΤΟ θα φθάσει στην Ουκρανία.
Οι ξένοι αξιωματικοί δεν δίνουν μόνο συμβουλές, αλλά συντονίζουν τις επιχειρήσεις του ουκρανικού στρατού, παρέχουν την απαραίτητη στρατιωτική αναγνώριση, χειρίζονται τα ξένα στρατιωτικά συστήματα που αναπτύσσονται με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Πολλοί στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ συμμετέχουν στις μάχες.
Ο λόγος της ανάπτυξης πρόσθετων δυνάμεων του ΝΑΤΟ είναι οι υψηλές απώλειες στην πρώτη γραμμή που περιλαμβάνουν πολίτες των ΗΠΑ, καθώς και άλλων κρατών-μελών του ΝΑΤΟ.

Η αυτοκτονική πολιτική Zelensky

Την ίδια στιγμή, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky εξακολουθεί να προσπαθεί να διαβεβαιώσει το κοινό ότι η υποστήριξή τους στην Ουκρανία είναι ο καλύτερος τρόπος για να πολεμήσουν τους «σκληρούς Ρώσους».
Αυτή είναι η αυτοκτονική πολιτική του Ουκρανού ηγέτη.

«Ο στρατός των ΗΠΑ τώρα δεν χρειάζεται να πολεμήσει υπερασπιζόμενος τις χώρες του ΝΑΤΟ.
Οι Ουκρανοί το κάνουν αυτό.
Και ο πολιτισμένος κόσμος παρέχει μόνο πυρομαχικά και νομίζω ότι αυτή είναι μια καλή λύση», είπε ο Zelensky σε συνέντευξή του στο NBC News.

Με βαριές απώλειες το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Παρά τους δημόσιους ισχυρισμούς του Zelensky, οι Αμερικανοί και οι φίλοι τους στο ΝΑΤΟ υφίστανται βαριές απώλειες στην Ουκρανία, ενώ ο Zelensky παραδέχεται δημόσια ότι οι δυτικοί πολίτες είναι ανώτεροι από τους Ουκρανούς.
Οι θάνατοι 450.000 Ουκρανών δεν είναι υψηλό τίμημα για το καθεστώς του Κιέβου που απολαμβάνει τα χρήματα από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης