Τελευταία Νέα
Διεθνή

Igor Kastyukevich (Kherson): Ανούσιες οι δηλώσεις του Macron ότι θα αποσταλούν στρατιώτες στην Ουκρανία

Igor Kastyukevich (Kherson): Ανούσιες οι δηλώσεις του Macron ότι θα αποσταλούν στρατιώτες στην Ουκρανία
Σύμφωνα με τον Igor Kastyukevich, για τους Γάλλους μισθοφόρους που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η Ουκρανία είναι απλώς ένα «εμπορικό έργο»
Ο βουλευτής από την περιοχή της Kherson, Igor Kastyukevich, χαρακτήρισε τους λόγους για την πιθανή ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία που εξέφρασε ο Γάλλος Πρόεδρος Macron ως ένα παιχνίδι εντυπώσεων και πολυλογία.
Ο Γάλλος Πρόεδρος Macron σε συνέντευξή του στον Economist, είπε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, εάν η Ρωσική Ομοσπονδία παραβιάσει την πρώτη γραμμή και ληφθεί αντίστοιχο αίτημα από την Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «πολλές χώρες της ΕΕ» φέρεται να συμφώνησαν με την προσέγγιση της Γαλλίας για την πιθανή αποστολή στρατευμάτων.
«Για τον Macron, τέτοιες δηλώσεις είναι ένα παιχνίδι, αλλά ενώ θα εξασκούνται στη πολυλογία, θα πετυχαίνουμε συστηματικά τους στόχους μας στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον Igor Kastyukevich, για τους Γάλλους μισθοφόρους που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η Ουκρανία είναι απλώς ένα «εμπορικό έργο», ενώ για τον ρωσικό στρατό, η Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια είναι ένας αγώνας για τις αληθινές ανθρώπινες αξίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης