Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπόθεση υποκλοπών: Η ΑΔΑΕ ζητά από την ΕΥΠ τον πλήρη φάκελο παρακολούθησης Ανδρουλάκη

Υπόθεση υποκλοπών: Η ΑΔΑΕ ζητά από την ΕΥΠ τον πλήρη φάκελο παρακολούθησης Ανδρουλάκη
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προαναγγείλει πως αν δεν εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ, θα απευθυνθεί και πάλι στη Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για παράβαση καθήκοντος
Νέο αίτημα προς την ΕΥΠ για να παραδοθεί η πλήρης αιτιολογία της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη ετοιμάζεται να καταθέσει, τις επόμενες μέρες, η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).
Σύμφωνα με τα Νέα, η υποβολή του εγγράφου πιθανολογείται ότι θα ακολουθήσει τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ, τα επόμενα 24ωρα, όπου θα συζητηθούν τα δεδομένα, μετά την πρώτη άρνηση της ΕΥΠ να δώσει επιπλέον πληροφορίες, πριν από 15 ημέρες.
Η ΑΔΑΕ έχει δύο επιλογές. Είτε να αποδεχτεί την απάντηση της ΕΥΠ ή να ζητήσει τον πλήρη φάκελο για το θέμα. Όπως λένε οι γνωρίζοντες, «αν αποδεχτούμε την απάντηση της ΕΥΠ, είναι σαν να επικροτούμε μια επιλογή που είναι αντίθετη με την απόφαση του ΣτΕ».
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προαναγγείλει πως αν δεν εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ, θα απευθυνθεί και πάλι στη Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για παράβαση καθήκοντος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης