Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία τελειώνει τον Zelensky: Είναι παράνομος, καμία συνομιλία μαζί του – Βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από την Ουκρανία

Η Ρωσία τελειώνει τον Zelensky: Είναι παράνομος, καμία συνομιλία μαζί του – Βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από την Ουκρανία
Η κατάσταση επιδεινώνεται διαρκώς για την Ουκρανία επισημαίνει η Ρωσία που αποκλείει την πιθανότητα συνομιλιών με τον Zelensky, τον οποίο χαρακτηρίζει παράνομο 
Σχετικά Άρθρα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky θα πρέπει να σκεφτεί την ειρηνευτική πρόταση του Ρώσου ηγέτη Vladimir Putin επειδή η στρατιωτική κατάσταση για το Κίεβο επιδεινώνεται διαρκώς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
«Κάποτε, ο Zelensky ήρθε στην εξουσία με τη σημαία της ειρήνης και την πρόθεση να εδραιώσει την ειρήνη, να σώσει την Ουκρανία.
Πάντα έλεγε ότι δεν ήταν δέσμιος μίας καρέκλας, πάντα έλεγε ότι ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για χάρη της πατρίδας του, ας δούμε αν είναι έτοιμος για οτιδήποτε, ώστε να μην επιδεινώσει περαιτέρω την κατάσταση», είπε ο Peskov σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο Peskov τόνισε ότι «κάθε φορά που ο Putin αναλαμβάνει ειρηνευτικές πρωτοβουλίες και όταν γίνονται διπλωματικές προσπάθειες, η κατάσταση επιδεινώνεται για την Ουκρανία.

Παράνομος ο Zelensky, καμία συνομιλία μαζί του

«Η τρέχουσα δυναμική της κατάστασης στα μέτωπα μας δείχνει ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσει να επιδεινώνεται για τους Ουκρανούς.
Πιθανώς, ένας πολιτικός που βάζει τα συμφέροντα της Πατρίδας πάνω από τα δικά του θα σκεφτόταν μια τέτοια πρόταση.
Ας δούμε τι θα συμβεί», είπε ο αξιωματούχος του Κρεμλίνου.
Ο Peskov σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία είναι πιθανές, αλλά η έκβασή τους πρέπει να εγκριθεί από τις νόμιμες ουκρανικές αρχές.
Ο Zelensky δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, δήλωσε ο Peskov
Επισήμανε ότι «υπάρχει σύστημα εγγυήσεων στον τομέα της ασφάλειας και σε όλα τα άλλα θέματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης