Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (πρώην CIA): Ο Putin δεν θα διαπραγματευθεί ποτέ με τον Zelensky για ειρήνη στην Ουκρανία

Johnson (πρώην CIA): Ο Putin δεν θα διαπραγματευθεί ποτέ με τον Zelensky για ειρήνη στην Ουκρανία
Σύμφωνα με τον Johnson, το Κίεβο θα μπορούσε να εκπροσωπείται από τον πρόεδρο του ουκρανικού κοινοβουλίου ή από τον σημερινό Γενικό Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Oleksandr Syrsky
 Την ώρα που ο Volodymyr Zelensky δεν μπορεί να θεωρηθεί νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας από τη στιγμή που η θητεία του έληξε τον περασμένο μήνα χωρίς να ακολουθηθεί η νόμιμη εκλογική διαδικασία, αυτό δεν καθιστά απαραίτητα αδύνατες τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast Judging Freedom, ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson δήλωσε στον οικοδεσπότη δικαστή Andrew Napolitano ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin μπορεί να είναι πρόθυμος να «καθίσει με μια κατάλληλη ουκρανική αρχή» αλλά όχι με το σημερινό καθεστώς του Κιέβου.
Σύμφωνα με τον Johnson, το Κίεβο θα μπορούσε να εκπροσωπείται από τον πρόεδρο του ουκρανικού κοινοβουλίου ή από τον σημερινό Γενικό Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Oleksandr Syrsky.
«Οι φήμες είναι ότι ο Zaluzhny θα επιστρέψει», πρόσθεσε ο Johnson, αναφερόμενος στον προκάτοχο του Syrsky, Valery Zaluzhny.
Ο πρώην αναλυτής της CIA σημείωσε ότι ο Putin σίγουρα δεν θα διαπραγματευτεί με τον Zelensky.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης