Τελευταία Νέα
Έμφαση σε Υγεία – Σύνταξη

Αντώνης Δένδης (MetLife): Σύγχρονες λύσεις για επιχειρήσεις και εργαζομένους

Αντώνης Δένδης (MetLife): Σύγχρονες λύσεις για επιχειρήσεις και εργαζομένους
Οι ασφαλισμένοι στα ομαδικά προγράμματα υγείας της MetLife καλύπτονται για έξοδα νοσηλείας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας

Με αφορμή την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη για πάνω από ένα χρόνο, τα θέματα της υγείας απασχολούν περισσότερο από ποτέ την κοινωνία, τις οικογένειες, τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους τους.
Όπως δείχνουν έρευνες στην Ελλάδα και διεθνώς, η κρίση αυτή έχει επιφέρει αλλαγές στις προτεραιότητες των εργαζομένων, οι οποίοι ανησυχούν πλέον περισσότερο για την ασφάλεια και την προστασία της οικογένειάς τους, αλλά και για την ετοιμότητά τους απέναντι στο απρόοπτο.

Οι τάσεις στις ομαδικές ασφαλίσεις

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα τάσεων στις Ομαδικές Ασφαλίσεις (Employee Benefits Trends Study) που η MetLife διεξήγαγε στις ΗΠΑ, πάνω από 7 στους 10 εργαζόμενους δηλώνουν ότι η ασφάλεια των ίδιων και των οικογενειών τους είναι πιο σημαντική από ποτέ, ενώ 5 στους 10 πιστεύουν ότι οι εργοδότες θα πρέπει να έχουν ουσιαστικότερο ρόλο στην προστασία τους. Οι τάσεις αυτές δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι εργοδότες, προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους τους να διαχειριστούν τις ανησυχίες τους και να παραμείνουν παραγωγικοί στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.
Η ομαδική ασφάλιση μπορεί να παρέχει τις λύσεις που χρειάζονται σήμερα εργοδότες και εργαζόμενοι, προσφέροντας καλύψεις και προστασία σε θέματα υγείας, αποταμίευσης ή/και συνταξιοδότησης.
Η ΜеtLife είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για να υποστηρίξει αυτή την επιλογή. Με παρουσία 57 ετών στην ελληνική αγορά, αλλά και με τη γνώση που αντλεί από εξειδικευμένες έρευνες, μπορεί να διαμορφώνει πακέτα παροχών, που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες, τόσο των εργαζομένων όσο και των εργοδοτών.

Οι λύσεις για την ασφάλιση υγείας

Ειδικότερα όσον αφορά την ασφάλιση υγείας, η MetLife παρέχει λύσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους, για νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη. Αξιοποιώντας τη φερεγγυότητα και το κύρος της, έχει συνάψει αποτελεσματικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο πρόσβαση στα καλύτερα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε ένα ευρύ δίκτυο ιατρών.
Οι ασφαλισμένοι στα ομαδικά προγράμματα υγείας της MetLife καλύπτονται για έξοδα νοσηλείας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, ενώ απολαμβάνουν χωρίς επιπλέον κόστος δωρεάν προνόμια και παροχές μέσω του Advanced Benefit Club: ενός ισχυρού και αναπτυσσόμενου δικτύου, που περιλαμβάνει τα περισσότερα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα και πάνω από 2.000 ιατρούς σε όλη την επικράτεια. Μέσω του Advanced Benefit Club υπάρχει η δυνατότητα απευθείας αποζημίωσης της νοσηλείας, ειδικές τιμές για προληπτικούς ελέγχους (Check-Up), δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις σε ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων.
Επίσης, τα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης της MetLife παρέχουν την επιλογή σε όσους εργαζόμενους επιθυμούν, να επεκτείνουν ή να συμπληρώσουν τις καλύψεις τους με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ώστε να διαμορφώσουν το δίχτυ προστασίας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της οικογένειάς τους. 

Καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία

Ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα, που παρέχει η MetLife στο πλαίσιο των ομαδικών της προγραμμάτων, είναι η χρήση καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων, τα οποία εξοικονομούν χρόνο και πόρους, τόσο για τους ασφαλισμένους, όσο και για τους εργοδότες. H MetLife είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, που έδωσε τη δυνατότητα της ψηφιακής αποζημίωσης εξωνοσοκομειακών εξόδων, με την υπηρεσία e-Claims: ένα πλήρες τεχνολογικό εργαλείο, το οποίο επιτρέπει να εκτελείται ψηφιακά κάθε στάδιο της διαδικασίας, μέσα σε μόλις 48 ώρες.
Διαθέτει, τέλος, μια ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων, οι οποίοι βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων και της επιχείρησης, έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη και να δώσουν λύσεις, ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.
Σήμερα, τόσο οι εργοδότες όσο και οι εργαζόμενοι χρειάζονται έξυπνες λύσεις, ώστε να προσαρμοστούν ταχύτερα στις απαιτήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες μιας νέας πραγματικότητας. Η MetLife, με την πείρα και την εξειδίκευση που διαθέτει, μπορεί να προσφέρει αυτές τις λύσεις, αξιόπιστα και αποτελεσματικά.
Μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους τους να κοιτάξουν μπροστά, με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά.

* Ο κ. Αντώνης Δένδης είναι Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων MetLife

www.bankingnews.gr

Χορηγοί
Αφιερώματος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης