Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Άνοδος 2% για το πετρέλαιο λόγω Μέσης Ανατολής, στα 85,39 δολάρια το βαρέλι

Άνοδος 2% για το πετρέλαιο λόγω Μέσης Ανατολής, στα 85,39 δολάρια το βαρέλι
Το αμερικανικό αργό σημείωσε άνοδο 1,65 δολάρια ή 2%, φθάνοντας στα 85,39 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης
Την πρώτη τους άνοδο μετά από τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις απωλειών σημείωσαν την Τετάρτη οι τιμές του πετρελαίου, στη «σκιά» των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.
Το αμερικανικό αργό σημείωσε άνοδο 1,65 δολάρια ή 2%, φθάνοντας στα 85,39 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
«Οι συναλλαγές καθοδηγούνται περισσότερο από παγκόσμιους παράγοντες όπως οι πολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή παρά από τα εβδομαδιαία δεδομένα αποθεμάτων», δήλωσε στο Marketwatch ο Colin Cieszynski, επικεφαλής στρατηγικής αγοράς στη SIA Wealth Management.
Τα στοιχεία της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών την Τετάρτη έδειξαν εβδομαδιαία αύξηση 1,4 εκατ. βαρελιών στις προμήθειες αργού στις ΗΠΑ.
Σε αυτό το σημείο, το πετρέλαιο συνεχίζει να προσελκύει σημαντική υποστήριξη πάνω από το επίπεδο των 75 έως 80 δολαρίων και «εκτός εάν συμβεί κάτι σημαντικό από την πλευρά της προσφοράς, της ζήτησης ή της πολιτικής, αυτή η ανοδική τάση θα παραμείνει ανέπαφη», προσέθεσε ο αναλυτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης