Τελευταία Νέα
Ενέργεια

H διαφοροποιημένη στρατηγική της Mytilineos που εξασφαλίζει ανάπτυξη με κερδοφορία στις ΑΠΕ

H διαφοροποιημένη στρατηγική της Mytilineos που εξασφαλίζει ανάπτυξη με κερδοφορία στις ΑΠΕ
Το συνολικό χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ της Mytilineos περιλαμβάνει έργα σε λειτουργία και έργα στο pipeline, που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν σε ισχύ τα 13 GW, κατανεμημένα σε έξι στοχευμένες περιοχές
Οδηγός για την κερδοφορία της Μytilineos, είναι πλέον η M Renewables, η οποία πιθανόν να ξεπεράσει ακόμα και την κερδοφορία των μετάλλων και της θερμικής παραγωγής. Αυτό επισημαίνεται σε ανάλυση της Piraeus Secutiries, η οποία αποτιμά την αξία του χαρτοφυλακίου της M Renewables στα 3,3 δισ. ευρώ, σημειώνοντας ότι υπερτερεί σημαντικά έναντι του ανταγωνισμού, βασιζόμενη στο καλά διαφοροποιημένο και ισορροπημένο μοντέλο ανάπτυξη ΑΠΕ τόσο σε επίπεδο γεωγραφίας όσο και ως προς το στάδιο ανάπτυξης έργων.

Η ειδοποιός της Μytilineos στον τομέα των ΑΠΕ, σύμφωνα με την Piraeus Secutiries, είναι το πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενο μοντέλο ανάπτυξης με χαμηλότερες ανάγκες CAPEX, που επιταχύνει την υλοποίηση του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου της εταιρίας. Και αυτό σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που προχωρεί σε μονόπλευρη ανάπτυξη έργων ΑΠΕ, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις αργούν να συνεισφέρουν οικονομικά και απαιτούν σημαντικά κεφάλαια που στη σημερινή συγκυρία προϋποθέτουν μεγαλύτερο κόστος δανεισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης