Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εξώδικο προς το Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας απέστειλε η διοίκηση της Σωληνουργείας Θηβών... με κοινοποίηση στο bankingnews - Τί αναφέρει

Εξώδικο προς το Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας απέστειλε η διοίκηση της Σωληνουργείας Θηβών... με κοινοποίηση στο bankingnews - Τί αναφέρει
Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν εποχές περασμένων δεκαετιών, απαντά από την πλευρά του το Συνδικάτο
Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία απέστειλε στο Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας η διοίκηση της Σωληνουργείας Θηβών, για τις δηλώσεις τους στο www.bankingnews.gr ότι επεβλήθη στους εργαζομένους εκ περιτροπής εργασία, επειδή αρνήθηκαν να δουλέψουν σε άλλο πόστο από αυτό της ειδικότητάς τους.
Στο εξώδικο προς το Συνδικάτο Μετάλλου, με κοινοποίηση στο www.bankingnews.gr, η διοίκηση της Σωληνουργείας Θηβών αναφέρει «Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε τη συκοφαντική εκ μέρους σας δήλωση ότι η εκ περιτροπής εργασία που επέβαλλε η διοίκηση της εταιρίας για καθαρά οικονομικούς λόγους και κατακόρυφης πτώσης του κύκλου εργασιών της, οφείλεται σε εκδικητική συμπεριφορά της εταιρίας στους δύο συνδικαλιστές, επειδή δήθεν αρνήθηκαν να εργαστούν σε άλλα πόστα, παρόλο που συνιστά δικαίωμα της, που πηγάζει απευθείας από το νόμο, χωρίς να καταπατά κανενός εργαζομένου τα εργασιακά δικαιώματα».
Σε άλλο σημείο αναφέρει πως «ενόψει όλων αυτών διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις συκοφαντικές σας δηλώσεις, οι οποίες δεν έχουν ουσιαστικό έρεισμα, σας καλούμε εντός πέντε ημερών να μας γνωρίσετε πώς καταλήγετε σε αυτές τις συκοφαντικές αξιολογικές κρίσεις περί εκδικητικότητας, τη στιγμή που γνωρίζετε ότι έχουν τεθεί σε εκ περιτροπής εργασία και άλλοι εργαζόμενοι και δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός».
Σε ανακοίνωση πάντως το Συνδικάτο Μετάλλου αναφέρει τα εξής: «Για ακόμη μία φορά η εργοδοσία της Σωληνουργείας Θηβών δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Με εξώδικο που έστειλε στα γραφεία του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας καταφέρεται ενάντια στη πολιτική και συνδικαλιστική του δράση. Τους ενημερώνουμε πως οι απειλές και οι τρομοκρατικές τους μέδοδοι δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο ποτέ και πουθενά.
Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν εποχές περασμένων δεκαετιών, τις οποίες το σύνολο του ελληνικού λαού τις έχει απορρίψει προ πολλού».

Πρώτη ενημέρωση: 08:08, Τρίτη 13 Μαϊου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης