Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εγκρίθηκε το σχέδιο συγχώνευσης ΕΛΒΑΛ - ΕΤΕΜ

Εγκρίθηκε το σχέδιο συγχώνευσης ΕΛΒΑΛ - ΕΤΕΜ
Οι μέτοχοι της ΕΤΕΜ θα ανταλλάξουν 6 μετοχές της ΕΤΕΜ που κατέχουν με 1 νέα μετοχή της ΕΛΒΑΛ, οι δε μέτοχοι της ΕΛΒΑΛ θα διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό μετοχών που κατέχουν
Το «πράσινο φως» στο σχέδιο συγχώνευσης των ΕΛΒΑΛ και ΕΤΕΜ, που θα υποβληθεί προς έγκριση στο υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότης, έδωσαν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών χθες, Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014.
Σύμφωνα με το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης, οι μέτοχοι της ΕΤΕΜ θα ανταλλάξουν 6 μετοχές της ΕΤΕΜ που κατέχουν με 1 νέα μετοχή της ΕΛΒΑΛ, οι δε μέτοχοι της ΕΛΒΑΛ θα διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό μετοχών που κατέχουν.
Η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής καθορίσθηκε με βάση εκθέσεις των ανεξάρτητων εκτιμητών RSM Greece SA και Deloitte Business Solutions S.A. οι οποίοι πραγματοποίησαν τις αποτιμήσεις των εταιρειών.
Τα ανωτέρω τελούν υπό την έγκριση των γενικών συνελεύσεων των μετόχων των δύο εταιρειών, εντός των προθεσμιών που ορίζονται από τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2190/20 για την έγκριση της συγχώνευσης, οι οποίες θα συγκληθούν μετά τις σχετικές καταχωρίσεις από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης