Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνεχίζεται η κατάληψη στην ΕΒΖ από τους τευτλοπαραγωγούς

tags :
Συνεχίζεται η κατάληψη στην ΕΒΖ από τους τευτλοπαραγωγούς
Στα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας παρατηρείται έντονη κινητικότητα από βουλευτές διαφόρων κομμάτων
Αποφασισμένοι να παραμείνουν στα γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Θεσσαλονίκη, μέχρι να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το πότε θα πληρωθούν, δηλώνουν οι τευτλοπαραγωγοί οι οποίοι έχουν προχωρήσει από το πρωί στην κατάληψη των γραφείων.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας, Παύλος Μπογιαννίδης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, δήλωσε ότι στα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας παρατηρείται έντονη κινητικότητα από βουλευτές διαφόρων κομμάτων.
«Στο πλαίσιο αυτό και βάσει του διαλόγου που έχουμε κάνει με τους βουλευτές των κομμάτων ευελπιστούμε ότι μέχρι και αύριο το μεσημέρι θα λάβουμε τις απαντήσεις και δεσμεύσεις που αποζητούμε, προκειμένου να επιστρέψουμε στις δουλειές και τα χωράφια μας», σημείωσε ο κ. Μπογιαννίδης.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δηλώνουν την υποστήριξή τους στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται, ενώ προετοιμάζουν ειρηνική διαμαρτυρία τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το πρόεδρο της Ομοσπονδίας τους, Χριστόδουλο Βαρκάκη.
H χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας
Έτοιμη να εκπληρώσει εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις υποχρεώσεις της έναντι των τευτλοπαραγωγών και τρίτων, δηλώνει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης σημειώνοντας ότι αποπληρώνει τις υποχρεώσεις έναντι των εργαζομένων της.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα για την ΕΒΖ, η εταιρεία λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων, έχοντας ανάμεσα στα άλλα εξασφαλίσει μερική χρηματοδότηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης