Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Τρ. Πειραιώς προς τους μετόχους της Trastor - Στα 1,4 ευρώ/ μετοχή το τίμημα

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Τρ. Πειραιώς προς τους μετόχους της Trastor - Στα 1,4 ευρώ/ μετοχή το τίμημα
Η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης θα ξεκινήσει στις 19 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουνίου
Υποχρεωτική δημόσια πρόταση στους μετόχους της Trastor υπέβαλε η Τρ. Πειραιώς, με στόχο την απόκτηση των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, στην τιμή των 1,4 ευρώ/μετοχή.
Ειδικότερα, μετά το πράσινο «φως» της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Τρ. Πειραιώς υπέβαλε υποχρεωτική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της Trastor, με τίμημα 1,40 ευρώ ανά μετοχή.
Η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης θα ξεκινήσει στις 19 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουνίου.

Τι μετέδιδε το bankingnews.gr στις 7 Απριλίου:
Σε αναπροσαρμογή του ανταλλάγματος της δημόσιας πρότασης για Trastor προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνέχεια της απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς περί ανάκλησης της από 10/10/2014 απόφασης του με την οποία ανεστάλη η διαδικασία της δημόσιας πρότασης που είχε υποβάλει η Τράπεζα Πειραιώς προς τους μετόχους της Trastor ΑΕΕΑΠ την 9/10/2014.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
- Στο πλαίσιο της συνέχισης της διαδικασίας της ως άνω δημόσιας πρότασης προτίθεται να υποβάλει αναθεωρημένο πληροφοριακό δελτίο.
- Το αντάλλαγμα της δημόσιας πρότασης αναπροσαρμόζεται στο ποσό των 1,40 ευρώ ανά μετοχή της Trastor ΑΕΕΑΠ, το οποίο είναι ανώτερο από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή του εξαμήνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης