Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο τέως στενός συνεργάτης του Ψυχάρη, μετακόμισε στον Μπόμπολα που χρωστά μισθούς 4 μηνών

Ο τέως στενός συνεργάτης του Ψυχάρη, μετακόμισε στον Μπόμπολα που χρωστά μισθούς 4 μηνών
Ο κ. Πεφάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναλάβει εργασία από την περασμένη Δευτέρα 
Από το ΔΟΛ, στο Mega και τώρα στον Πήγασο...
Ο λόγος για τον κ. Νίκο Πεφάνη εξέχων κατά το παρελθόν στέλεχος του ΔΟΛ και στενό συνεργάτη του κ. Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος είχε τοποθετηθεί Διευθύνων Σύμβουλος στο Mega αλλά παραιτήθηκε στις αρχές του 2016.
Ο κ. Πεφάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναλάβει εργασία από την περασμένη Δευτέρα και προορίζεται να αναλάβει κορυφαία θέση στον όμιλο Πήγασο με στόχο την αναδιάρθρωση του ομίλου.
Το τι σημαίνει αναδιάρθρωση μένει να αποδειχτεί στην πράξη.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι ο άλλοτε στενός συνεργάτης του κυρίου Ψυχάρη καθίσταται στενός συνεργάτης του κ. Φώτη Μπόμπολα έχοντας εικόνα πλήρη για τον ΔΟΛ σε μια περίοδο που οδηγούνται προς πώληση τα περιουσιακά στοιχεία του ΔΟΛ και, ειδικά, η συμμετοχή στο Mega που ενδιαφέρει τον όμιλο Μπόμπολα.
Έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι ο όμιλος Μπόμπολα προσλαμβάνει τον άνθρωπο που παραιτήθηκε, αφήνοντας ακέφαλο το Mega, και υποτίθεται ότι με την παραίτησή του προκάλεσε δυσλειτουργία, καθώς το κανάλι δεν είχε νόμιμο εκπρόσωπο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο που ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος προωθούσε σχέδιο εξυγίανσης του Mega και επέμενε σε Διευθύνοντα Σύμβουλο κοινής αποδοχής, ο κ. Φώτης Μπόμπολας επέμενε στο να παραμείνει ο κ. Νίκος Πεφάνης.
Αυτό έβρισκε αντίθετη την πλευρά Βαρδινογιάννη, με αποτέλεσμα η επιμονή μέχρι τέλους του κ. Μπόμπολα να οδηγήσει την συμφωνία σε αδιέξοδο αλλά στη συνέχεια να παραιτηθεί ο κ. Πεφάνης ο οποίος μέχρι τότε ήταν η μοναδική του επιλογή για το Mega.
Εν τω μεταξύ, ο όμιλος Πήγασος αναμένεται σήμερα και με καθυστέρηση από τα προηγουμένως εξαγγελθέντα θα καταβάλλει στο προσωπικό τη μισθοδοσία του πρώτου δεκαπενθημέρου Οκτωβρίου και θα οφείλει μισθούς τεσσάρων μηνών.
Αυτό δεν εμποδίζει τον κ. Φώτη Μπόμπολα να οργανώνει χάπενινγκ με σουβλάκια και ποτά το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Πήγασου για το προσωπικό της εταιρίας.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης