Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τα κρασιά της Semeli Winery ταξιδεύουν σε 12 χώρες του κόσμου – Μ. Σάλλα: Νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση του Οινοποιείου

tags :
Τα κρασιά της Semeli Winery ταξιδεύουν σε 12 χώρες του κόσμου – Μ. Σάλλα: Νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση του Οινοποιείου
Η οινοποιητική επιχείρηση καταστρώνει νέες επενδύσεις και σχέδια για συνεργασίες και εξαγορών...
Τα κρασιά της Semeli Winery ταξιδεύουν στο κόσμο, με τα αρώματα της Ελλάδας να περπατούν στις ξένες αγορές κερδίζοντας πελάτες και καταλαμβάνοντας τη θέση που τους αξίζει.
Η οινοποιητική επιχείρηση καταστρώνει νέες επενδύσεις και σχέδια για συνεργασίες και εξαγορών.
Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ Λεωνίδας Νασιάκος είπε ότι σήμερα οι εξαγωγές ανέρχονται στο 15% και προσδοκά να ανέλθουν στο 30% την επόμενη τριετία.
Τα προϊόντα της Semeli Winery εξάγονται κυρίως στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νορβηγία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Κίνα και την Σιγκαπούρη.
Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε στα 3,6 εκατ. ευρώ και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ.
Το πρώτο εξάμηνο του έτους τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας είναι αυξημένα κατά 25% σε σχέση με πέρυσι.
Ο βασικός στόχος της Semeli Winery είναι η ανάδειξη του ποιοτικού δυναμικού του αμπελώνα της Νεμέας με όπλο τη χαρισματική ποικιλία του Αγιωργίτικου καθώς και η στήριξη της τοπικής οικονομίας.
Η συνολική έκταση των αμπελώνων υπερβαίνει τα 1000 στρέμματα που βρίσκονται στις περιοχές Νεμέα και Μαντινεία.
Η εταιρεία Semeli Winery σχεδιάζει επενδύσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ με στόχο την αναβάθμιση της διαδικασίας παραγωγής και χώρων υποδοχής και φιλοξενίας δημιουργώντας 10 σουίτες απόλυτα συνδεμένες με το περιβάλλον.
Μέχρι σήμερα έχουν γίνει επενδύσεις ύψους 12 εκατ.ευρώ.
Η πρόεδρος της εταιρείας κα Μυρτώ Σάλλα ανέφερε ότι η επένδυση αναβαθμίζει το χώρο παραγωγής με state of the art εξοπλισμό και σύγχρονα συστήματα οινοποίησης, αναδεικνύοντας το Οινοποιείο σε σημείο αναφορά τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης