Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Trastor: Απόκτηση δύο ακινήτων της Τράπεζας Πειραιώς στην Αττική

Trastor: Απόκτηση δύο ακινήτων της Τράπεζας Πειραιώς στην Αττική
Απόκτηση δύο ακινήτων στην Αττική
Σχετικά Άρθρα
Σε συνέχεια της παροχής ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει την απόκτηση δύο (2) ακινήτων που ανήκουν σε εταιρείες του ομίλου της μετόχου πλειοψηφίας «Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία», και πιο συγκεκριμένα:
Α. Ενός πολυώροφου κτηρίου συνολικής επιφάνειας 2.633 τμ επί της οδού Κοραή αρ. 5 στην Αθήνα, από την εταιρεία με την επωνυμία «NEW UP DATING DEVELOPMENT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» έναντι τιμήματος €7.540.000,00, και
Β. Ενός κτηρίου καταστημάτων – τριώροφη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 5.440 τμ επί των οδών Λέσβου και Αδριανείου στο Χαλάνδρι Αττικής, από την ως άνω αναφερόμενη πλειοψηφούσα μέτοχο, έναντι τιμήματος €11.200.000,00.
O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση των ως άνω συναλλαγών, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ελληνική κτηματαγορά παραμένει ανθεκτική, ωθούμενη κυρίως από την ισχυρή δυναμική της εγχώριας οικονομίας, τις θετικές προσδοκίες για αναβάθμιση στην επενδυτική βαθμίδα αλλά και την πολιτική σταθερότητα, παρά την αβεβαιότητα για την οικονομική δραστηριότητα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές. Η ολοκλήρωση των συγκεκριμένων επενδύσεων, βασιζόμενες πάντα στο πλαίσιο συναλλαγών με ίσους όρους, αποτελεί απόδειξη των συνεργειών μεταξύ βασικού μετόχου και Εταιρείας, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του επενδυτικού της πλάνου με ακίνητα εξαιρετικής ποιότητας αλλά και προοπτικών δημιουργίας υπεραξιών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης