πάμε euro

Βάνδαλοι κατέστρεψαν απινιδωτή λίγες ώρες μετά το περιστατικό του Έρικσεν!

Βάνδαλοι κατέστρεψαν απινιδωτή λίγες ώρες μετά το περιστατικό του Έρικσεν!

H Buxted FC που εδρεύει στο ανατολικό Σάσεξ, ανακοίνωσε σήμερα (14/06) πως νωρίς το πρωί δύο άγνωστοι κατέστρεψαν ιατρικό εξοπλισμό που άνηκε στο κλαμπ.

Με βίντεο που κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύθηκε στα social media της ομάδας, ο σύλλογος ζητά τη βοήθεια του κοινού, ώστε να αναγνωριστούν ο άντρας και η γυναίκα που κατέστρεψαν τον απινιδωτή, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν που σόκαρε τον πλανήτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές στα social media και βρήκε ανταπόκριση από αρκετούς χρήστες.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Σάσεξ, η υπόθεση του απινιδωτή που καταστράφηκε και εκλάπη στις 13 Ιουνίου ερευνάται και υπάρχει σύλληψη ενός 17χρονου ως βασικού υπόπτου για την εγκληματική πράξη. «Γνωρίζουμε για το βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και θα θέλαμε να ζητήσουμε από το κοινό να μην προχωρά σε ακραία σχόλια» ανέφερε στην επίσημη τοποθέτησή της η αστυνομία.

Το περιστατικό, όπως αναμενόταν, πήρε παγκόσμιες διαστάσεις, αφού ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας το Σάββατο 12 Ιουνίου, στο πλαίσιο του EURO 2020. Η καρδιακή προσβολή που υπέστη επανέφερε το ζήτημα της ύπαρξης του αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού σε κάθε γήπεδο.

Η Buxted FC ευχαρίστησε φιλάθλους και μέλη του συλλόγου για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον γύρω από το περιστατικό βανδαλισμού, δηλώνοντας:

«Δεν είναι δυνατό να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για τις κοινοποιήσεις, τα σχόλια και το γενικότερο ενδιαφέρον σας. Η αντίδραση σας ήταν άμεση και συγκινητική. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου συλληφθούν οι δύο δράστες και να αντικατασταθεί άμεσα ο απινιδωτής».

 0_Police-appeal-after-morons-destroy-football-clubs-defibrillator-hours-after-Eriksen-collapse.jpg


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης