πάμε euro

EURO 2020: Ο Λουκ Σο το πιο γρήγορο γκολ που έχει μπει ποτέ σε τελικό!

EURO 2020: Ο Λουκ Σο το πιο γρήγορο γκολ που έχει μπει ποτέ σε τελικό!
Ο Λουκ Σο έβαλε σε θεση οδηγού την Αγγλία στο 2ο λεπτό πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο τέρμα σε τελικό στην ιστορία του EURO!
Σχετικά Άρθρα

Η Αγγλία άνοιξε το σκορ απέναντι στην Ιταλία μόλις στο 2ο λεπτό (για την ακρίβεια 1 λεπτό και 57 δευτερόλεπτα), μετά από την απόλυτη συνεργασία των δύο μπακ της.

Η φάση ξεκίνησε από τον Λουκ Σο, που έδωσε τη μπάλα στον Κέιν , για να μεταβιβάσει με τη σειρά του στον Τρίπιερ, ο οποίος έκανε το ανέβασμα από δεξιά.

Ο μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Σο να γίνεται αποδέκτης και με όμορφο σουτ να γράφει το 1-0 για την Αγγλία, με το πρώτο του τέρμα ως μέλος των «Τριών Λιονταριών»!

Πρόκειται για το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών του EURO, με το αμέσως επόμενο να χρονολογείται το 1964 από τον Χεσούς Περέδα- για λογαριασμό της Ισπανίας με αντίπαλο τη Σοβιετική Ένωση- στα 5 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα!

Πέραν όλων των άλλων, αποτελεί και το γρηγορότερο γκολ των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων από Άγγλο διεθνή, με τον Άλαν Σίρερ, να εμφανίζεται στη δεύτερη θέση με διαφορά 16 δευτερολέπτων στον ημιτελικό με τη Γερμανία το 1996.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης