eSports & Games

Alex Scott: Η πρώτη αγγλόφωνη γυναίκα σχολιαστής στο FIFA 2022

Alex Scott: Η πρώτη αγγλόφωνη γυναίκα σχολιαστής στο FIFA 2022

Σημαντική πρωτοπορία για τη FIFA που ανοίγει το δρόμο σε μια άκρως ανδροκρατούμενη αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Η πρώην επαγγελματίας παίκτρια ποδοσφαίρου και νυν παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών, Alex Scott, πρόκειται να γράψει ιστορία, όντας η πρώτη αγγλόφωνη γυναίκα σχολιαστής στο πολύ δημοφιλές παιχνίδι της EA Sports, FIFA 2022.

Η πρώην παίκτρια της Arsenal διαθέτει μια από τις πιο διάσημες φωνές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα, η Scott θα είναι και η νέα παρουσιάστρια του Football Focus, αποτελώντας επίσης την πρώτη γυναίκα που θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Στο FIFA 2022, που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, θα συνεργαστεί με τον Stewart Robson (είχε αγωνιστεί σε Arsenal και West Ham), ο οποίος θα κάνει με τη σειρά του το ντεμπούτο του στην 30η έκδοση του πιο επιτυχημένου video game ποδοσφαίρου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Alex Scott στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας πως: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ με όλους ότι αποτελώ πλέον και επίσημα μέλος της οικογένειας της FIFA. Είναι μια μεγάλη στιγμή για εμένα αλλά και για όλες τις γυναίκες του κόσμου που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Θα είμαι η πρώτη αγγλόφωνη γυναίκα που θα σχολιάσει αγώνες στο παιχνίδι της FIFA και σίγουρα δεν πρόκειται να είμαι η τελευταία».

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης