eSports & Games

Lexus: Στηρίζει ενεργά τα eSports και συνεργάζεται με τους 100 Thieves

Lexus: Στηρίζει ενεργά τα eSports και συνεργάζεται με τους 100 Thieves
Επίσημος χορηγός των «100Τ» η Lexus, που επενδύει στην αγορά του ηλεκτρονικού αθλητισμού.
Σχετικά Άρθρα

Σε άλλη μια πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησαν οι 100 Thieves, που ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Lexus. Η γνωστή εταιρία υπερπολυτελών αυτοκινήτων θα είναι ο μεγάλος χορηγός του αμερικανικού οργανισμού, κάνοντας δυναμικό… μπάσιμο στην βιομηχανία των eSports.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Lexus θα δώσει το όνομα της στο gaming house της ομάδας, το οποίο θα μετονομαστεί σε «Lexus Content House». Ταυτόχρονα, δύο από τους πιο διάσημους δημιουργούς περιεχομένου των 100 Thieves σε Twitch και Youtube, η Valkyrae και η Fuslie, θα λειτουργούν ως εμπορικοί πρεσβευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο ιδρυτής και CEO των 100 Thieves, Matthew Haag, δήλωσε αναφορικά με το νέο deal της ομάδας του: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με μια θρυλική εταιρία όπως η Lexus που, όπως και εμείς στο δικό μας τομέα, συνεχώς εξελίσσεται και καινοτομεί».

Το επιχειρηματικό κομμάτι του αμερικανικού eSports οργανισμού βιώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το Forbes, οι 100 Thieves έχουν αξία 190 εκ. δολάρια, όντας το πέμπτο μεγαλύτερο brand στον ηλεκτρονικό αθλητισμό. Πρόσφατα είχαν συνάψει συνεργασία και με την Gucci, ενώ η διάσημη εταιρία ενεργειακών ποτών, Rockstar Energy, στηρίζει εδώ και χρόνια την προσπάθεια τους.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης