Επίθεση Β. Μιχαλολιάκου κατά Μώραλη και Μαρινάκη - «Δεν υπάρχει χώρος για ένα κακέκτυπο Μπερλουσκονισμού στον Πειραιά»

Επίθεση Β. Μιχαλολιάκου κατά Μώραλη και Μαρινάκη - «Δεν υπάρχει χώρος για ένα κακέκτυπο Μπερλουσκονισμού στον Πειραιά»
Σκληροί χαρακτηρισμοί από τον δήμαρχο του Πειραιά για τον Γ. Μώραλη και τον Β. Μαρινάκη
Σφοδρή επίθεση κατά του υποψηφίου για τον Δήμο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος της πόλης και εκ νέου υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάνοντας λόγο για κακέκτυπο Μπερλουσκονισμού αλλά και προσπάθεια εξαγοράς του περήφανου πειραϊκού λαού.
Αφήνοντας σαφείς αιχμές τόσο προς τον Μώραλη όσο και προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατήγγειλε πως «έχουμε μια απόπειρα εισβολής με το άθροισμα των αποτυχημένων, κάτω από την ομπρέλα ενός, που θέλει και την πόλη ως λάφυρο. Το άθροισμα του χθες δεν μας οδηγεί στο αύριο, μας οδηγεί κατ' ευθείαν στο προχθές».
«Το φαινόμενο να "αγοράζει" μαζί με τις μετοχές της ομάδας μας και την ψυχή και τους ανθρώπους δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Δεν τους "αγόρασε" κανείς. Ούτε ο Νταϊφάς, ούτε ο Γουλανδρής. Δεν θεώρησαν ότι είναι τσιφλίκι τους» τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκο.
«Δεν υπάρχει χώρος να δεχθεί η Ελλάδα ένα κακέκτυπο Μπερλουσκονισμού για τον Πειραιά. Και μάλιστα Μπερλουσκονισμός διά του υπαλλήλου του. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Μώραλη, αλλά υπάλληλος είναι» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος αναβάζοντας τους τόνους και πρόσθεσε: «Η εντολή που πήρε είναι αυτή. Αυτή η νοοτροπία όμως: "εγώ ο επιχειρηματίας έχω πάρει την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πάρω και τον Δήμο με έναν υπάλληλό μου", δεν έχει αισθητική δημοκρατίας, δεν έχει στοιχεία δημοκρατίας. Αυτή τη νοοτροπία ότι "με τα χρήματα όλα τα αγοράζω" δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Οι ψυχές των ανθρώπων δεν μπορούν να αγοραστούν. Προπαντός δεν μπορεί κανείς να "αγοράσει" τον υπερήφανο πειραϊκό λαό».
Παράλληλα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος άφησε αιχμές και για την παρουσία του υπουργού Εθνικής Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στην εκδήλωση του Γιάννη Μώραλη λέγοντας πως «στην παλαιά Νέα Δημοκρατία - τη μεγάλη - στη βάση έχω αυτοδυνάμως την απόλυτη επιρροή. Είναι δυνατόν πολιτικοί σημερινοί να διαρρήξουν τη σχέση που έχω εγώ με την εκλογική βάση της παλαιάς μεγάλης ΝΔ; Είναι πολύ αδύναμοι να το κάνουν, ακόμα και αν το ήθελαν».


www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS