Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Εθνική ανάγκη η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση – Επικίνδυνοι ακροβατισμοί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σταϊκούρας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Εθνική ανάγκη η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση – Επικίνδυνοι ακροβατισμοί από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Χρ. Σταϊκούρας από το βήμα της Βουλής, χαρακτήρισε εθνική, επιτακτική ανάγκη την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση
Έκκληση για ενότητα και πολιτική συστράτευση όλων των δυνάμενων, προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση, απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Ο Χρ. Σταϊκούρας από το βήμα της Βουλής, χαρακτήρισε εθνική, επιτακτική ανάγκη την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, προκειμένου να διαφυλαχθούν όλα όσα -με μεγάλο κόπο και μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού- έχουν επιτευχθεί στη χώρα.
Ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ άσκησε σκληρή κριτική σε όσους καλλιεργούν ψευδαισθήσεις και μοιράζουν ανεύθυνα, όπως είπε, τα πάντα στον ελληνικό λαό και έκανε λόγο για επικίνδυνους ακροβατισμούς, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η κυβέρνηση με αισιοδοξία, αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση συνεχίζει την οικονομική της πολιτική η οποία οδηγεί βήμα-βήμα στην έξοδο της χώρας από την κρίση», υπογράμμισε ο Χρ. Σταϊκούρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης