Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Αναλαμβάνει επίσημος ολυμπιακός χορηγός του πρωταθλητή κολύμβησης Απόστολου Χρήστου

tags :
Intralot: Αναλαμβάνει επίσημος ολυμπιακός χορηγός του πρωταθλητή κολύμβησης Απόστολου Χρήστου
Η χορηγία αφορά την προετοιμασία του αθλητή για τη συμμετοχή του στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016
Επίσημος χορηγός του πρωταθλητή κολύμβησης, Απόστολου Χρήστου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέϊρο το 2016 αναλαμβάνει η Intralot.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο 18χρονος ταλαντούχος κολυμβητής έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο σημειώνοντας μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ολλανδία, καθώς και το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ ύπτιο στην Ολυμπιάδα νέων της Κίνας 2014.
Το 2013 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ντουμπάι.
Ο Απόστολος Χρήστου έχει κατακτήσει συνολικά 26 μετάλλια με τα χρώματα της Εθνικής και έχει λάβει μέρος σε 14 διεθνείς διοργανώσεις σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Πολώνια, η Ισπανία, και η Ουκρανία.
Από την πλευρά του ο πρωταθλητής σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Intralot, η οποία επέλεξε να υποστηρίξει την προσπάθειά μου και να είναι αρωγός για τα επόμενα δύο χρόνια».
Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο», η Intralot βραβεύτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη πρωτοβουλία της.
Το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα, παρουσία κυβερνητικών και αθλητικών εκπροσώπων.
«Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας, η Intralot στηρίζει τον αθλητισμό και παρέχει ευκαιρίες εξέλιξης ταλαντούχων και υποσχόμενων νέων αθλητών.
»Η επιτυχημένη πορεία και τα σημαντικά επιτεύγματα του Απόστολου Χρήστου μάς ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τους σπουδαίους αθλητές μας», σχολίασε ο Αντώνιος Ι. Κεραστάρης, Intralot Group Chief Financial Officer.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης