Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Aegean: Θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την προβολή της περιφέρειας Πελοποννήσου, προϋπολογισμού 200 χιλ. ευρώ

tags :
Aegean: Θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την προβολή της περιφέρειας Πελοποννήσου, προϋπολογισμού 200 χιλ. ευρώ
Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον οικονομικά συμφέρουσα προσφορά
Την πρόθεσή της να συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη διαφημιστική προβολή της, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, εξέφρασε με σχετική ανακοίνωσή της η Αεροπορία Αιγαίου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 82/96 (άρθρ. 1 παρ. 5) περί ονομαστικοποίησης των μετοχών ανωνύμων εταιρειών που μετέχουν, είτε οι ίδιες είτε ως μέλη κοινοπραξιών, σε διαδικασίες ανάληψης έργων, προμηθειών ή δημοσίων υπηρεσιών, όπως οι εν λόγω διατάξεις τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3310/2005 περί διαφάνειας των δημοσίων συμβάσεων και όπως οι τελευταίες τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν από τον Ν. 3414/2005, η ανώνυμη αεροπορική εταιρεία Αεροπορία Αιγαίου ανακοινώνει την πρόθεσή της να συμμετάσχει και να υποβάλει προσφορά στον ανοικτό διαγωνισμό με αριθμό προκήρυξης 9/2014, για την ανάθεση των υπηρεσιών διαφημιστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου από αεροπορικά μέσα μεταφοράς, που προκηρύχθηκε από την «Πελοπόννησος Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά».
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών έχει οριστεί η 11η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ.
Περαιτέρω, ανακοινώνεται από την εταιρεία ότι οι ανώνυμες εταιρείες – μέτοχοί της, που οφείλουν σύμφωνα με τις προαναφερθείσες διατάξεις του Π.Δ. 82/1996 να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, οφείλουν να της παράσχουν εμπροθέσμως πλήρη στοιχεία για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετοχών τους κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 του ως άνω Π.Δ., σε περίπτωση δε μη συμμόρφωσής τους με την εν λόγω υποχρέωσή τους στερούνται των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη γενική συνέλευση της εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική ιδιότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης