Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συνάντηση της επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής με τον Αλ. Τσίπρα – Στο επίκεντρο το επενδυτικό σχέδιο Juncker

Συνάντηση της επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής με τον Αλ. Τσίπρα – Στο επίκεντρο το επενδυτικό σχέδιο Juncker
Η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στο τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να ανοίξουμε τον δρόμο για ένα μέλλον ευημερίας στη χώρα, ανέφερε σε ανάρτησή της στο twitter η Κορίνα Κρέτσου
Η συμβολή των ευρωπαϊκών ταμείων και του επενδυτικού σχεδίου Juncker θα βρεθεί στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και κυβερνητικά στελέχη η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε., Κορίνα Κρέτσου, η οποία επισκέπτεται την Ελλάδα.
«Η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στο τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να ανοίξουμε τον δρόμο για ένα μέλλον ευημερίας στη χώρα», επισήμανε η ίδια με ανάρτησή της στο twitter.
Η κ. Κρέτσου θα συναντηθεί σήμερα, Δευτέρα, στις 12 μ. με τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και εν συνεχεία, με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, τον υφ. Οικονομίας, αρμόδιο για το ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση, αλλά και με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννη Τσιρώνη.
Την Τετάρτη, η κ. Κρέτσου θα συναντηθεί με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, ενώ θα επισκεφθεί έργα στην Κρήτη που έχουν γίνει με τη συγχρηματοδότηση της Ε.Ε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης