Intralot: Ενισχύει την παρουσία της στην Αφρική – Ανέλαβε νέο έργο στην Κένυα

Intralot: Ενισχύει την παρουσία της στην Αφρική – Ανέλαβε νέο έργο στην Κένυα
Τη δεκαετή συνεργασία του με την Acumen Communications Limited (ACL), για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος στην Κένυα, με την εμπορική ονομασία «mCHEZA», ανακοίνωσε ο όμιλος Intralot.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ACL είναι τοπική εταιρεία που έχει λάβει τη σχετική άδεια από το Συμβούλιο Ελέγχου και Αδειοδότησης Στοιχήματος της χώρας, που λειτουργεί υπό τις διατάξεις του νόμου για τα Τυχερά Παιχνίδια.
Το «mCHEZA» ξεκίνησε την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015, και είναι αρχικά διαθέσιμο μέσω κινητής τηλεφωνίας, ενώ σύντομα θα ενισχυθεί με επιπλέον προϊόντα και υπηρεσίες.
Η ACL και η Intralot συνεργάζονται επίσης με την Safaricom, την ηγέτιδα εταιρεία τηλεπικοινωνιών της περιοχής, η οποία προσφέρει την πλατφόρμα πληρωμής μέσω κινητής τηλεφωνίας «MPESA», το data center και τις υπηρεσίες cloud.
Το νέο προϊόν «mCHEZA» αναπτύχθηκε στην πρωτοποριακή πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος, Intralot iFlex.
Η επαναστατική πλατφόρμα της εταιρείας καλύπτει όλα τα κανάλια διανομής και εστιάζει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης στοιχήματος σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη.
Η συνολική λύση θα περιλαμβάνει μια native εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία θα υποστηρίζεται από το σύστημα iGC (iGaming Console), καθώς και από υπηρεσίες διαχείρισης λογαριασμού παικτών (PAM) και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), καθώς και την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου INTRALOT Horizon.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ναϊρόμπι, όπου οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους και της λειτουργίας του νέου παιχνιδιού, ο διευθύνων σύμβουλος της «mCHEZA», Peter Karimi, σημείωσε ότι «είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που ξεκινούμε τη λειτουργία του "mCHEZA", το οποίο αρχικά θα προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού πριν την έναρξη των αθλητικών γεγονότων.
Το 1ο τρίμηνο του 2016 θα προστεθούν στην πλατφόρμα πολλές νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του ζωντανού στοιχήματος.
Το 2016 σχεδιάζουμε τη στρατηγική επέκταση της πλατφόρμας και σε άλλες αγορές της Ανατολικής Αφρικής».
Ο Vice-President Business Development, Europe and Africa του ομίλου Intralot, Αντώνης Μαρκόπουλος, σημείωσε από την πλευρά του ότι «η επένδυσή μας στην Κένυα έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά το έργο που αναλάβαμε στη Νιγηρία, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην αφρικανική ήπειρο.
Η συνεργασία μας με την ACL και τη Safaricom, μέσω της πλατφόρμας MPESA, εγγυάται μία αξιόπιστη, ασφαλή και επιτυχή λειτουργία του στοιχήματος στη χώρα.
Κεφαλαιοποιώντας αποτελεσματικά τη διεθνή εμπειρία και την τεχνογνωσία της Intralot, η πλατφόρμα iFlex θα προσφέρει στους παίκτες της Κένυας μία πλήρως εξατομικευμένη, συναρπαστική ψυχαγωγική εμπειρία παιχνιδιού, προωθώντας ταυτόχρονα τις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού σε όλη τη χώρα.
Τo νέο έργο στην Κένυα αποτελεί τη βάση για την υλοποίηση της στρατηγικής μας για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην Ανατολική Αφρική», κατέληξε.
Η διευθύντρια της ACL, Julie Gichuru, δήλωσε ότι «εκτός από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, το παιχνίδι "mCHEZA" έχει ως στόχο να ενισχύσει τα ταλέντα της χώρας υποστηρίζοντας τοπικά αθλητικά γεγονότα, τα οποία εστιάζουν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου περιθωριοποιημένων ομάδων μέσω του αθλητισμού.
Ταυτόχρονα, χαιρόμαστε που η συνεργασία μας με την INTRALOT θα εμφυσήσει εμπιστοσύνη στους πελάτες μας, καθώς διασφαλίζει μία υψηλού επιπέδου λειτουργία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS